Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Test Trailer Air Bremser for lekkasjer

Air bremsesystemer for traktor-trailer kombinasjoner har deler til å kontrollere bremsene på tilhengeren. Hvis systemet lekkasjer på noe punkt, kan bremsene svikte. Som en del av pre-trip inspeksjon, sjekk at luften strømmer til alle tilhengere. Test traktoren beskyttelse ventil, trailer nødbremsen og trailer tjenesten bremser. Instruksjoner
en

Identifiser trykkluftmåler på dashbordet. Denne måleren viser hvor mye lufttrykk det er i lufta tanken i pounds per kvadrattomme (psi). En dual air bremsesystemet har en måler for hver tank. Kjøretøyet kan også ha et program trykkmåler som viser hvor mye lufttrykk du søker til bremsene når man trykker på bremsepedalen.
2

Start med luft bremsesystem fulladet. Den trykkluftmåler bør lese ca 125 psi. Slå av motoren. Avslutt traktoren. Blokker hjulene. Tilbake til traktoren og frigjøre bremsene ved å trekke ut parkeringsbremsen ventil, en gul, diamantformet knott. La bilen stå i ett minutt.
3

Observer fall i lufttrykket. Måleren skal vise et fall på ikke mer enn tre pounds psi lekkasje i ett minutt.
4 p Med den treadle ventil eller fotbremsen, gjelder 90 psi i trykk og vent i ett minutt. Legg merke til lesing på trykkluftmåler. For en traktor-tilhenger, bør fallet i lufttrykket ikke være mer enn 4 psi per minutt.
5 p Med den treadle ventil eller fotbremsen, pumpe ned lufttrykket til varsellyd kommer på. Dette bør skje før lufttrykket når 60 psi. Hvis den ikke gjør det, er det lave lufttrykket varsler defekt.
6

Igjen, med treadle ventil eller fotbremsen, pumpe bremsene til våren bremser sprette ut. De bør gjelde på mellom 20 psi og 40 psi. Hvis de gjelder over 45 psi, er defekt.
7

Vri startnøkkelen og start motoren. La lufttrykket å bygge. Lufttrykket skal nå 85-100 psi i 45 sekunder ved driftstemperatur RPM.
8

Avslutt traktoren. Fjern klosser og komme tilbake i traktoren. Trykk inn clutchen og ved hjelp av girspaken, skifte opp sendingen i første gir. Slipp bremsene på tilhengeren og lette på clutchen for å teste parkeringsbremsen.
9

å teste parkeringsbremsen, start med parkeringsbremsen brukes. Frigjør parkeringsbremsen som beskrevet i trinn 1 og la bilen rulle fremover på ca 5 mph. Hvis parkeringsbremsene fungerer riktig, bør bilen ikke flytte.
10 p Med normal lufttrykk og parkeringsbremsen frigjøres, flytte bilen fremover sakte. Trykk inn clutchen og bruke fotbremsen for å se om det er noen uvanlig å trekke til venstre eller til høyre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142329.html

Previous:
Next:

Trucks