Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte en Ignition Switch i en 1983 Chevy

En 1983 Chevy lastebil tenningslåsen er montert på toppen av rattstammen, under førersiden dashbordet. Kolonnen senkes inntil rattet hviler på førersetet pute og tenningslåsen er fjernet. Den bryter deler sin monteringsstilling med dimmebryter. Begge er fjernbetjenes av lange stenger som kjører lengden av kolonnen, og begge deler er fjernet og erstattet av tenningsbryteren. Du trenger
Skrutrekkersett
3/8-inch socket satt
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret og koble negative batterikabelen. Fjern det nedre dekselet under rattet med en stjerneskrutrekker. Sett dekselet til side. Fjern de fire skruene som holder rattstammen på plass med en pipenøkkel. Senk kolonnen.
2

Bruk tenningsnøkkelen og legge merke til den lange stangen som beveger seg frem og tilbake. Det er festet direkte til tenningslåsen. Koble fra ledningene som går til bryteren. Lysdemperbryter er montert på tenningslåsen. Fjern de fire små skruene som holder begge disse bryterne på plass. Det er ikke nødvendig å koble dimmebryter.
3

Fjern tenningslåsen og sett den til side. Installere den nye bryteren og rute bryteren stang i hakket for åpning i bryteren. Bolt det løst på plass. Installer dimmebryter, finne bryteren montasjeflensen delvis på kolonnen og dels på tenningslåsen. Løst installere de to festeskruene. Trekk begge bryterne forover og justere dem slik at stengene betjene dem skikkelig. Når justeres, skru til skruene.
4

Løft opp kolonnen og installere de fire festeboltene. Stram dem ordentlig på plass og installere det nedre dekselet ved å erstatte de fire skruene. Stram skruene med en skrutrekker. Koble batterikabelen og senk hetten. Test begge bryterne for forsvarlig drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142326.html

Previous:
Next:

Trucks