Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Riktig teknikk for å komme ut av en Pickup

En pickup er en todørs eller firedørs lastebil med en stor seng i ryggen som kan hale ulike elementer. Lastebiler brukes for transport eller for rekreasjon. Sengen av en pickup kan være store eller små, og har forskjellige tilbehør som en plastforing for å beskytte metallet eller en myk eller hard topp som dekker toppen av sengen. I enkelte stater er det ulovlig for mennesker eller dyr å ri i sengen av en pickup. Andre stater har regler om alderen på eventuelle folk som rir på ryggen. Kjenn din statens lover før ridning i sengen av en pickup lastebil. Instruksjoner
en

Sikre alle løse materialer i sengen av pickup før slik at passasjerene kan sitte der. Dette inkluderer kofferter, byggevarer, bokser og madrasser. Lastebil senger har ikke riktig seter eller bilbelte, så ikke kjøre mer enn 25 miles per time, mens noen er i seng.
2

Avslutt lastebil seng før du fjerner eventuelle andre materialer. Dette kan gjøres på flere forskjellige måter. Du kan holde den siden av pickup seng med begge hender og løfte ett ben av gangen over på siden over hjulet godt, hvile føttene på bakhjulet. Fra hjulet, nøye slippe ett ben av gangen på bakken og slipper grepet på siden av sengen.
3

Avslutt henting av bakluken hvis det ikke er noen materialer blokkerer din exit. Grab bakluken låsen på utsiden av bakluken og trekk for å slippe. Sitt med føttene ut foran deg og finner frem til kanten av bakluken. Med begge hendene på bakluke, vri kroppen rundt mens slippe ned fra porten, bruker armene til å støtte deg. Når du er på bakken, bør du stå overfor planet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142319.html

Previous:
Next:

Trucks