Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte en Tacoma lyddemper

Lyddemperen av din Toyota Tacoma Truck er ikke ødelegges. Lyddemperen, som noen del av Toyota Tacoma, vil slites ut i rett tid. Når lyddemperen skaper mer støy enn det normalt gjør, og lyden blir høyere og høyere, betyr det vanligvis at lyddemperen har en lekkasje. Eksosgassen som går inne i Tacoma er også et tegn på lyddemperen blir skadd. En dårlig lyddemper kan også redusere gass kjørelengde på Tacoma lastebil. Disse symptomene indikerer at Tacoma er lyddemperen må byttes ut. Du trenger
Latex hansker
Vernebriller
to treklosser
Floor jack
to jack står
Penetrating olje spray
3/8-inch skralle
3/8-inch stasjonen forlengelse, 3 inches
15-mm-kontakten
lirke bar
Assistant
Spårskruvmejsel
Ny eksospotte og sitter tett
Vis flere instruksjoner

en

Parker bilen på et flatt og hardt underlag. Sett på parkeringsbremsen av kjøretøyet. Plasser treklosser foran og bak bilens førersiden bakhjulene. La bilen kjøle seg ned.
2

Plasser gulvet jack på bilens ramme i forkant, i nærheten av bilens passasjerside hjulet. Løft bilen med gulvet jack til bilens hjul er minst 4 inches av bakken.
3

Place en av de bukker under bilens ramme nær gulvet jack. Juster høyden på støttebenet for å tilpasse det gulvet jack høyde. Senk gulvet jack slik at kjøretøyet vil nå hvile på støttebenet.
4

Gjenta trinn 2 og 3 for å løfte bilen på bilens sjåfør siden i nærheten av forhjulet, og fest det på jekkfoten.
5

Ta på gummihansker og beskyttelsesbriller.
6

Gå under lastebilen, og spray boltene som holder fronten rørets flens til katalysator på bilen med den gjennomtrengende olje spray. Også, spray boltene som holder bilens oppvarmede oksygen sensor til forsiden pipe eksos-systemet ligger like ved flensen. La den sitte i noen minutter for olje med helt sive inn i Bolt tråder.
7

Fjern mutterne som holder bilens oppvarmede oksygen sensor til forsiden pipe eksos-systemet bruker stasjonen skralle og 15-mm-kontakten. Bruk skralle forlengelse når det er nødvendig. Sett til side boltene.
8

Fjern boltene som holder fronten rørets flens til katalysator på bilen med bruk av stasjonen skralle og 15-mm-kontakten igjen. Bruk skralle forlengelse når det er nødvendig. Sett også boltene til side for senere bruk.
9

Trekk ut den oppvarmede oksygen sensor på kjøretøyet fra eksos-systemet foran røret. Fjern pakningen segl det oppvarmede oksygen sensor med flat skrutrekker.
10

Spray alle lyddemperen er kleshengere og gummi isolatorer med penetrerende olje spray, og la det sitte i noen minutter.
Side 11

Fjern alle lyddemperen er kleshengere fra sine respektive gummi isolatorer mens lyddemperen blir holdt opp på plass av assistenten. Bruk brekkjern for å fjerne lyddemperen er hengeren. Fjern eksosanlegg fra kjøretøyet.
12

Fjern pakningen segl fra flensen av bilens katalysator med flat skrutrekker til å lirke den av eller skrape den av hvis det er nødvendig. Sett inn ny pakning pakning i flensen.
13

Sett den nye eksos-systemet kleshengere til bilens eksospotte gummi isolatorer mens den blir holdt opp igjen av assistenten.
14

Plasser den nye pakningen segl det oppvarmede oksygen sensoren foran rør sensor port. Sett den oppvarmede oksygen sensor til fronten pipe, og fest den ved å skru på sine nøtter ved hjelp av skralle og 15-mm-kontakten.
15

Koble den fremre rør flens med bilens katalysator ved innstramming flensen er bolter og muttere med stasjonen skralle og 15-mm-kontakten.
16

senke bilen ved å plassere gulvet jack under bilens ramme nær jack stand på bilens førersiden hjul. Pump jekken inntil vekten av kjøretøyet hviler på gulvet jack. Fjern jekkfoten ut under bilen og senke bilen ved sakte slippe gulvet jack press.
17

Gjenta trinn 15 for å fjerne støttebenet på nær bilens passasjersiden hjulet, og senk bilen . Fjern de tre blokker plassert foran og bak bilens førersiden bakhjulene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142314.html

Previous:
Next:

Trucks