Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2001 Freightliner FL60 Specs

Freightliner Trucks er en avdeling av Daimler Trucks North America, et selskap som designer, bygger og markedsfører tunge kjøretøy som langtransport traktorer, heavy-duty konstruksjon og yrkesfaglige lastebiler. Firmaets mid-range lastebiler brukes for programmer som inkluderer skolebusser, brann og utrykningskjøretøy, og bobiler for å nevne noen. Freightliner produserer også lastebiler som brukes til sement miksing, nekter haling, pløying snø og logging. Freightliner Trucks har hovedkvarter i Portland, Oregon. Den FL60 er en kommersiell heavy-duty Freightliner lastebil. Dens bruksområder inkluderer haling, konvensjonell dag-cab lastebil bruk og bøtte applikasjoner. FL60s er allment tilgjengelig med valgfrie funksjoner, de kommer i forskjellige størrelser, avhengig av kjøpers behov. Motor

Freightliner Trucks tilbyr et bredt utvalg av motorer som har hestekrefter rangeringer fra 170 hk til 600 hk. Konkret kommer FL60 med en 3126 eller 3126B dieselmotor. Disse motorene har inline sylinder konfigurasjon. De er styrt elektronisk og har en 7,2-liters forbrenningskammeret fortrengning.
Transmission and Bremser

Manuell og automatisk fem-, seks-og syv-trinns girkasser er tilgjengelig for FL60. Sendinger leveres av produsenter som Eaton Fuller, Allison og Mercedes-Benz. Hydrauliske bremser er standard for Freightliner FL60.
Dimensjoner

FL60 eske kupé serien er 22-24 fot lang med 96-102 inches bred. Bilens vekt starter på 25,500 pounds tom. Lastebilen har 22 ½-tommers aluminiumsfelger. Chassis alternativene inkluderer ett femtinitti bakaksler. Akselavstanden er 234 inches, og det femte hjulet er en airslide.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142306.html

Previous:
Next:

Trucks