Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan du programmerer Keyless Remote til '97 C/K1500

Chevrolet C/K1500 refererer til en rekke lastebiler som til slutt ble omdøpt til Silverado. Den C1500 er to-wheel-drive versjon av lastebilen, og K1500 er fire-wheel-drive versjonen. Hvis du har mistet lastebilen nøkkelfri oppføring fjernkontroller, eller hvis du kjøpte bilen brukt og det kom ikke med fjernkontroller, kan du programmere nøkkelfri adgang hjemme. Fjernkontrollen du bruker må være fra en 1997 C/K1500 lastebil. For å sikre at fjernkontrollen er kompatibel, kjøpe det fra en Chevrolet forhandler. Du trenger
Byglingstråd
Vis flere instruksjoner
en

Finn C/K1500 's diagnostiske porten under rattet. Porten er på venstre side av dashbordet under rattet, og den har 16 små hull.
2

Count til fjerde hullet, fra venstre i øverste rad. Sett den ene siden av din byglingstråd godt inn i hullet.
3

Sett den andre enden av jumperen ledningen inn i den åttende hullet på den øverste raden. Dette er det siste hullet på høyre side. Din lastebilens dørlåser vil gå gjennom låse /låse opp syklus.
4

Trykk og hold "Lock" og "låse opp" knappene på fjernkontrollen samtidig. Fortsett å holde knappene til dekselet låses gå gjennom syklusen sin igjen. Dette bør ta 15 til 20 sekunder.
5

Trykk og hold på de samme knappene på en annen fjernkontroll hvis du programmerer mer enn én. Ta jumper wire ut av den diagnostiske porten når du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142305.html

Previous:
Next:

Trucks