Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2007 Toyota Tundra TRD Limited Valg

The Toyota Tundra, en lastebil som debuterte i 2000, var først og fremst et rekreasjons pickup før 2007. Det var for lite og altfor lik en bil for å utgjøre en trussel mot innenlandske lastebiler, selv om det var egnet for dem som søker en pendler bil som ga rikelig lasteplass. Å tiltrekke seriøse lastebil mennesker, for eksempel entreprenører og de haling tunge nyttelaster og tilhengere Toyota fullstendig redesignet Tundra i 2007. Det ble gjort større og kraftigere, med sleping og haling evner til rivaliserende full size pickups av Dodge, Ford og GM. Tundra en av top-of-the-line kanter, Tundra Limited med TRD (Toyota Racing utvikling) kombinert et luksuriøst interiør og eksteriør med en suspensjon designet for off-road kjøring. Motor og girkasse

2007 Tundra TRD Limited har to motor alternativer: en 4,7-liters V8 med 271 hestekrefter og 313 pund-fot dreiemoment, og en 5,7-liters V8 med 381 hestekrefter og £ 401 -føtter eller dreiemoment. Begge motorene er tilgjengelig i fire-wheel-drive eller to-wheel-drive versjoner. Sendinger er tilgjengelige på 2007 Tundra Limited inkluderer en fem-trinns automatisk overdrive eller en sekstrinns automatisk overdrive.
Suspension

Fire-wheel-drive Toyota Tundras med TRD pakken har en oppgradert suspensjon bestående av stivere lineær-rate foran spiralfjærer som komprimerer jevnt. To-wheel-drive modeller har dual-rate foran spiralfjærer som komprimerer på to ulike priser, varierende med tøymengde. Både to-wheel-drive og fire-hjulsdrevne tundras har Bilstein gass-ladet monotube sjokk med større stempler, noe som åpner for bedre sprett og rebound kontroll.

Interiør Funksjoner

2007 Tundra Limited har oppgradert luksus funksjoner. Standard på lastebilen er oppvarmet skinnseter, multi-justerbar makt fører og passasjer seter og foran makt korsryggstøtte. Andre elementer omfatter en radio med CD-spiller og CD-veksler, en kjørecomputer og en rattstamme. En strøm eller manuell soltak /soltak er tilgjengelig som en valgfri funksjon
Utendørs stil og dimensjoner

The 2007 Toyota Tundra er tilgjengelig i tre karosserivarianter:. Vanlig drosje, Double Cab og mannskap cab. Utsiden av Limited tundras inkluderer privatliv glass, krom dørhåndtak og sidespeil, et lasteplan lys og valgfrie kjørelys. Også standard er lettmetallfelger og understell beskyttelse. Med TRD kit, felger vanlig, og dekkene er erstattet med 18-tommers felger og BF Goodrich T /A 18-tommers off-road dekk. I tillegg er taue kroker festet til fremre rammen skinner for ekstra styrke, med tåkelys og en dristig klistremerke pakke også inkludert. Akselavstanden av 2007 Tundra Limited tiltak 145,7 inches, måler bredde 79,9 inches og lengden måler 228,7 inches. Høyden måler 76 inches for den begrensede mannskap cab og 76,4 inches for den begrensede dobbel cab.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142302.html

Previous:
Next:

Trucks