Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan lese en 2006 GMC Sierra VIN

Vehicle Identification Numbers ble standardisert i 1980 av National Highway Traffic og Safety Administration. Disse 17-sifrede tall som kan brukes til å identifisere en hvilken som helst kjøretøy laget etter 1980 på samme måte DNA kan brukes til å identifisere en bestemt person. GMC VIN koder kan identifiseres med det andre tegnet i VIN. Hvis du ønsker å lære mer om 2006 GMC Sierra, er dekoding bilens VIN et godt sted å begynne. Instruksjoner
en

Finn VIN på bilen. VIN er vanligvis plassert på dashbordet på førersiden. Det er lettest å lese ved å se gjennom frontruten. Du kan også bestemme VIN fra bilens tittelen.
2

Finn første sifferet i VIN. Dette nummeret identifiserer produksjonslandet for kjøretøyet. GMC hadde fabrikker i følgende land med de tildelte kodene: 1, 4 og 5 - laget i USA, 2 - laget i Canada, 3 og 9 - laget i Mexico, seks - laget i Australia og J - - laget i Japan
3

Finn andre tegnet av 17-sifret Vehicle Identification Number.. En GMC kjøretøy vil ha et G i denne posisjon. En 2006 GMC Sierra lastebil vil ha en av følgende kombinasjoner for de tre første sifrene i VIN:. 1GD, 2GD, 3GD, 1GT, 2GT, 3GT, 1GJ, 1GK eller 3GK
4

Finn fjerde siffer i VIN. Dette brevet vil indikere totalvekt Restriction for kjøretøyet. En Sierra er en full-size lastebil, så det vil ha en K eller L som det fjerde tegnet. K representerer en 14001 - 16000-kilos GVWR rekkevidde, mens L representerer en 16 001 - til 19 500-kilos GVWR utvalg
5

Bestem femte og sjette siffer.. Dette brevet /tallkombinasjonen vil indikere chassis /serie av lastebilen. En Sierra vil ha en C eller K i femte posisjon.
6

Finn nummeret i den syvende posisjon. Dette tallet viser kroppstype av kjøretøyet. En Sierra vil ha en 5, noe som representerer en to-dørs cab, eller 9, som representerer en to-dørs utvidet cab.
7

Finn åttende tegnet. Dette tegn kan være en bokstav eller et tall, og blir brukt til å identifisere typen av motoren. Denne koden kan tydes med en GMC VIN dekoding bord.
8

Finn niende, tiende og ellevte sifre. Den niende sifferet kalles et kontrollsiffer, og brukes for å verifisere ektheten av VIN. Dette siffer bestemmes av en komplisert formel og endrer hvert år. Den tiende sifret bør være en seks, represnting modellåret 2006. Den ellevte siffer identifiserer anlegget hvor bilen ble produsert. GM har fabrikker over hele USA og Canada. En spesifikk liste følger med GMC VIN dekoding bord.
9

Finn den tolvte gjennom syttende sifre. Denne serien av tall er sekvensiell som hvert kjøretøy er produsert på en bestemt plante, og er det som skaper unik identifikasjon for hvert kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142299.html

Previous:
Next:

Trucks