Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer du en Ford Mudflap

Skvettlapper ikke beskytte bilen din, de beskytter bilen bak deg. Skvettlapper hindre gjørme, vann og selv små steiner fra flyr inn i frontruten på følgende kjøretøy. Men skvettlapper kan også være et tilbehør. Skvettlapper kommer ut med en rekke bilder fra idrettslag til college logoer. Mange dekk og bilverksteder er glade for å installere skvettlapper. Men med litt forberedelse og arbeid, kan du installere skvettlapper hjemme. Du trenger
Jack
Jack stå
hjulmutternøkkel
Slange (valgfritt)
Rags (valgfritt)
Phillips skrutrekker
skvettlapper
Drill
15/64 borekronen
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et flatt område og engasjere i nødbremsen. Med hjulet på bakken, bruker hjulmutternøkkel å løsne hjulmuttere. La hjulet på akselen.
2

Plasser jekken under rammen på bilen. Hev bilen flere inches høyere enn støttebenet. Skyv støttebenet under aksel og senke bilen på støttebenet.
3

Skru til mutrene og helt ta av hjulet. Sett hjulet til side. Hvis hjulet godt er skitten, kan du bruke slangen og filler for å rense området.
4

Bruk en skrutrekker til å fjerne de tre Phillips skruer på kanten av hjulet også.

5

Bruk Phillips skrutrekker for å bolte mud klaff til hjulet godt med de medfølgende skruene. Det vil være en ekstra hull i skvettlapp.
6

Bor et hull i hjulet godt gjennom hullet i skvettlapp. Fest den siste bolten med skrutrekkeren.
7

Skyv hjulet tilbake på akselbolter. Skru på slepe nøtter og stram dem med hjulmutternøkkel. Jack bilen opp en tomme og fjerne støttebenet. La bilen ned sakte. Gjenta med det andre hjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142296.html

Previous:
Next:

Trucks