Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan finne en brukt Pickup

Når vi leter etter en brukt pickup lastebil, må man være forberedt på å søke omfattende og kjenner de riktige spørsmålene å stille. Forhandlere av både nye og brukte biler, har et rykte for å være pushy og uærlig, mens private selskaper ikke kan røpe all informasjon slik at de kan selge pickup raskere. Å vite hva du leter etter, og hva bilen er verdt kan være, vil gi deg et forsprang på å finne en pickup som passer dine behov. Instruksjoner
en

Gå til Kelley Blue Book hjemmeside og søk etter ønsket henting. Klikk på linken for søk etter "Year, og merke" og velg "Pickup". Når du har valgt merke, modell og år, har du muligheten til å finne den trade-i verdi, hvis du har en bil du ønsker å sette mot å kjøpe en pickup fra en brukt forhandler, eller verdien av ønsket modell når du kjøper fra en privat fest. Alternativt kan du søke etter hva som er tilgjengelig i ditt område ved å taste inn postnummer på hovedsiden
2

Åpne telefonboken. "Auto Forhandlere - Brukte" og ringe rundt, få priser for ønsket henting. Skriv ned all informasjon, inkludert merke, modell, år og pris. Gjør en avtale hvis det er nødvendig å se bilen i person og snakke med forhandleren. Du kan også sjekke nettsteder som Craigslist og Backpage å se om noen private parter som selger pickup du ønsker.
3

Drive til forhandlere eller møte med de private parter til å vise sine pickups . Hvis du ikke er veldig kunnskapsrik om biler, ta med en venn eller et familiemedlem som er eller anmodning om å møte dem på din mekaniker sted å ta en titt.
4

Forhandle prisen hvis du føler selgeren er for mye forlangt. De fleste forhandlere og selgere er villige til å redusere prisen noe - selv om dette ikke er garantert. Hvis du er fornøyd med tilstanden og prisen på pickup, betale selgeren, får den rosa slip og kjøre hjem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142292.html

Previous:
Next:

Trucks