Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Design Graphics for en lastebil

Design grafikk for en lastebil krever kunnskap om vektorgrafikk samt hands-on vinyl søknad teknikker. Lastebil design kan bli trukket for hånd og skannet eller opprettet på en datamaskin ved hjelp av en rekke programmer. Lære å lage en grafisk for en lastebil tar litt praksis, men med riktig verktøy og kunnskap, kan du bygge en portefølje og tjene penger. Du trenger
Computer
Design programvare
Vinyl-cutting programvare
Cutter /plotter
Målebånd
Grease blyant
Vinyl ruller
Craft kniv
maskeringstape
Sign-making nal
T-kvadrat linjal
Premask tape
Isopropanol
lofri klut
Vis flere instruksjoner
Mål og Design

en

Mål område av lastebilen der du har tenkt å plassere grafikken. Velg et flatt område, med mindre du har hatt erfaring med vinyl grafikk. Måle både horisontalt og vertikalt, og markere området med et fett blyant.
2

Åpne grafisk design i et raster program. Isolere hver enkelt farge på en annen fil ved å bruke Slett-funksjonen. Slette alle unntatt én farge og lagre. Hver fil skal lagres som punktgrafikk eller. Jpg.
3

Tegn en grafisk med pennen verktøyet ved å følge instruksjonene for din bestemt program eller åpne grafisk design i en vektor program ved å klikke på "File , "og deretter klikke på" Place. " Velg spor funksjon hvis du bruker en importert grafikk fra Object-menyen.
4

Velg svart-hvitt-modus. Juster terskelen legge til eller trekke svart eller hvit fra bildet. Legg mer blur til tracing hvis bildets Linjene er ujevne. Klikk "Trace" eller trykk "Enter" på tastaturet.
5

Velg "Utvid" fra Object-menyen, velg deretter "View"-menyen. Velg "Outline" eller "Rammeverk", avhengig av dine spesifikke program. Med pennen verktøyet, justere eventuelle linjer som overlapper eller er unødvendige.
Cut og Tape
6

Import grafikken inn i cutter programvare. Legg en rull med vinyl i maskinen. Linje opp kanten av vinyl til guiden. Lås vinyl på plass.
7

Lag registreringsmerker på grafikken hvis du bruker mer enn én farge. Velg "Cut /Plot" fra Fil-menyen. Når grafikken er ferdig med å kutte, fjerne den fra maskinen med en kniv, ved hjelp av guiden som referanse.
8

Fjern overflødig vinyl med "luke". Plasser tuppen av en kniv på den negative, eller ikke-bilde-delen av utskjæringen. Skyv kniv lett langs cut-linjen, trekke vinyl fra arket. Følg konturene av design. Gjenta for eventuelle andre farger.
9

Tape grafikken med maskeringstape på alle fire sider med bildet vendt opp på et flatt underlag. Trekk ut en del av premask tape, nok til å dekke hele grafikken. Større grafikk kan være ferdig i seksjoner, overlappende premask tape. Gjenta for flere farger.
10 p Med en sign-making nal, sakte lavere premask over grafikken, ved hjelp av slag først i 45-graders vinkel, deretter horisontalt og vertikalt. Fjern maskeringstape og firkant av kantene med en T-kvadrat eller en T-formet linjal.
Påfør
11

Linje opp grafikken på din tidligere merket område . Rengjør området med isopropylalkohol og en lofri klut. Tape grafikken til lastebil rett side opp ved hjelp av maskeringstape på enten øverst eller på siden. Fjern papiret backing og kast. Ikke la den grafiske berøre overflaten av lastebilen
12

Hold i kanten av arket i hånden og sakte binde grafikken til lastebilen med skiltet for å lage nal på en 30. - graders vinkel. Fjern premask, holde vinyl nær overflaten av lastebilen som du trekker. Gjenta prosessen for flere farger, stille opp med registreringsmerker.
13

Fjern maskeringstape og fjern eventuelle fett blyantstreker fra lastebilen, unngå brukt vinyl.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142281.html

Previous:
Next:

Trucks