Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer semitrailere

Hvis du vurderer å bli lastebiltransport industrien er det smart å bli kjent med de forskjellige typer semitrailere som kan bli funnet på veiene over hele USA. Semitrailere blir brukt til å frakte ulike typer last, for eksempel husdyr, farlige gasser og væsker, biler og lange gjenstander. I motsetning til det mange tror, ​​semitrailere har også en svingradius som er mindre enn lengden. Dette betyr at lastebilen holder manøvrerbare og kan lett bli drevet på byens veier og rundt kaiene. Tankskip

Tankers blir brukt til å frakte farlige gasser og væsker, for eksempel bensin, naturgass og andre farlige kjemikalier. Meieriprodukter og appelsinjuice er også vanligvis fraktes i tankskip, som denne type last må holdes frisk og bort fra varmekilder.

Semi-trailer tanker drivere må være opplært til å arbeide med disse typer kjemikalier og væsker som de ofte skifte under transport. De fleste sjåførene som jobber med tankskip er pålagt å skaffe en Hazardous Materials påtegning, eller Hazmat, på deres lisens. Denne anbefaling demonstrerer de har blitt opplært til å håndtere de ulike kjemikalier og vet hva de skal gjøre i en nødssituasjon på veien.
Bilder Flat

Flat brukes å dra tunge elementer som anleggsmaskiner og maskiner og biler. Denne typen semi-trailer er noen ganger lastet via en kran som løfter tunge ting opp på lasteplanet. Sjåfører som er interessert i å bruke denne type trailer må være skolert i riktige teknikker for å sikre sine laster. Tarps og kjeder kan bidra til å sikre de tunge elementer, og de må kontrolleres jevnlig gjennom hele reisen.
Vans
p Hvis du noen gang har brukt et bevegelig tjeneste til transportere husholdningsartikler til ditt nye hjem, har du kommet i kontakt med en van semi-trailer. En van semi-trailer har bak-lasting dører og ramper som gjør at sjåførene å laste og losse sine varer. Disse typer semitrailere er også brukt til å transportere lett bedervelige gjenstander, som de kan være utstyrt med kjøleanlegg.
Husdyr

oppdrett trailere brukes til å transportere dyr slik som griser, hester, sauer og kuer. Disse semi-trailere er åpen så dyrene ha frisk luft under transport og holdes komfortabel. Hvis du vurderer å transportere dyr, husk at de må kontrolleres jevnlig både under kjøring og lasting og lossing prosesser for å sikre at de ikke tråkket eller skadet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142279.html

Previous:
Next:

Trucks