Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan finne den dato Assembly på en Dodge Ram Truck

Å vite nøyaktig hvilken dato Dodge Ram lastebil ble satt sammen er viktig for en rekke årsaker. Hvis du bestiller reservedeler for Ram din, kan vite produksjonsdato utgjøre forskjellen mellom å få den høyre delen første gang og lage en tur til deler butikken. Å vite den eksakte datoen for produksjon kan også være en viktig sikkerhetsfunksjon betraktning fordi mange husker merknader gjelder et bestemt utvalg av produksjon datoer. I USA, er bilprodusenter som kreves for å påføre et kjøretøy sertifiseringsetiketten til driver's-side dørkarmen. Etiketten inneholder all den informasjonen du trenger. Du trenger
lommelykt
Forstørrelsesglass
Vis flere instruksjoner
Kjøretøy Med sertifiseringsetiketten
en

Åpne driver's-sidedøren av Dodge Ram lastebil og se etter klistremerker eller Etikettene på dørstolpen.
2

Undersøk sertifiseringsetiketten, ved hjelp av en lommelykt og forstørrelsesglass om nødvendig, og finner "Date of MFR" overskriften.

3

Se under "Date of MFR" overskriften og gjøre oppmerksom på datoen som er trykt der som det er produksjonsdato for bilen din.
4

Se etter "MDH" overskriften på etiketten og gjøre oppmerksom på de seks-sifrede koden etter overskriften. Denne koden er den tosifret måned, tosifret dag og tosifret time (i 24-timers format) at kjøretøyet ble produsert.
5

Skriv produksjon dato og time ned i en praktisk sted for fremtidig referanse.
Vehicle Uten Etikett
6

Se inn i bilen gjennom frontruten på førersiden. Finn metall tag festet til dashbordet i nærheten av der frontruten og dashbordet møtes.
7

Noter 17-sifret kode stemplet inn i metallet tag.
8

Identifiser 10. siffer i koden og kryssjekke det til "Dodge Ram VIN dekoding" side i Resources for å identifisere byggeår.
9

Skriv kodene ned på et passende sted , slik som brukerhåndboken, for fremtidig referanse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142278.html

Previous:
Next:

Trucks