Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Ford Rtv Utility Spesifikasjoner

The Ford RTV Transportør, som også er kjent som Ford Falcon RTV, ble først introdusert i 2002 av den australske grenen av Ford Motor Co Det er en to-dørs super cab som er mest egnet for bønder eller håndverkere. På grunn av forbrukernes klager sin bakkeklaring, kraft og ytelse, endret Ford Falcon RTV i 2004. Motor

RTV manualen er utstyrt med en 4-liters motor med seks sylindre i en in-line arrangement. Motoren er i langsgående retning med motorblokken laget av støpejern og hodet laget av aluminiumslegering. Den bruker en kjede drevet dual overhead cam (DOHC). Den boring og slaglengde mål 3,63 inches og 3,91 tommer, henholdsvis. Maksimal effekt fra denne motoren 182 kilowatt på 5000 rpm og dreiemoment er 380 Newtonmeter ved 3250 rpm. Den er utstyrt med en femtrinns manuell girkasse girkasse. De automatiske RTV deler noen felles spesifikasjoner med den manuelle, men forskjellene er at den har en 5,4-liters motor med åtte sylindre arrangert i V-format med tre ventiler per sylinder. Den har effekttap på 220 kilowatt på 4750 rpm og et dreiemoment på 470 Newtonmeter ved 3250 rpm. Både automatisk og manuell har en drivstofftank kapasitet på 68 liter, og de bruker en elektrisk sekvensiell port bensininnsprøytning.
Mål

bakkeklaring av kjøretøyet er 7 inches, som er større enn tidligere modeller. Den egenvekt er £ 3721 og bilens tillatte totalvekt er £ 6183. Lengde, bredde og høyde måler 200 inches, 73 tommer og 64 tommer, henholdsvis. Den slepekapasitet er £ 5070. brems og £ 1,653. unbrake. Bilen har tannstang servostyring, noe som gir en svingradius på 37,7 meter. Den forstillingen er en dobbel A-arm, hydraulisk dobbeltvirkende støtdemper mens bakhjulsopphenget har en hydraulisk dobbeltvirkende støtdemper.
Standardfunksjoner

Både interiør og sidespeilene er elektrisk justerbare speil. Sikkerhetsfunksjonene på bilen er sjåfør kollisjonsputer og blokkeringsfrie bremser. Forsetet er en kraft sete for ekstra komfort. Lydanlegget har en radio med CD-spiller og to høyttalere. Kostnaden for denne bilen varierer rundt $ 37 000 som i 2010, ifølge Web Wombat.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142270.html

Previous:
Next:

Trucks