Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan sette Timing Chain for en 350 Motor

En 350-motoren bruker en enkelt timing kjeden. To timing gears feste kjettingen til kamakselen i midten av motoren, og veivakselen på toppen av motoren. Etter en tid, vil kjeden strekke og mister sin effektivitet i å kjøre motoren. Dette kan føre til tilbakeslag. Justering av gir merkene er nøkkelen til å sette den nye kjeden. Ellers er installasjonen ganske enkel og kan være ferdig i noen få trinn. Du trenger
Hammer
Momentnøkkel
Stikknøkkel
Skiftenøkkel
for skifte kjede
Vis flere instruksjoner
en

Look for "O" merker på ansiktene til veivakselen og kamakselen. Disse merker er plassert på hver ende av timing-kjede. Veivakselen er på bunnen av motoren, og kamakselen er i midten av motoren. Begge er lett identifiserbar på hver ende av timing kjeden og er sylindriske med en rekke forskjellige størrelser, tykke metall pinner på dem.
2

Juster "O" merkene i øvre og nedre timing tannhjul ved å dreie bolten ved midten av veivakselen med en skiftenøkkel. Kamaksel "O" skal peke oppover. Veivakselen "O" skal peke nedover.
3

Skru løs de tre boltene som ligger på forsiden av øvre timing utstyr med skiftenøkkel.
4

Fjern det øverste timing gear og timingen kjeden hånd.
5

Sett den nye timing kjeden på plass ved å plassere den ene enden av kjeden rundt øvre timing gear og den andre enden rundt nedre timing utstyr .
6

Plasser øvre giret tilbake på kamaksel. Stram de tre boltene til mellom 15 og 20 fot-pounds med en momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142254.html

Previous:
Next:

Trucks