Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en 2008 Silverado

Hvis du eier en 2008 Chevrolet Silverado lastebil, er det en god sjanse for at du ønsker å benytte bilen slik at den får best mulig gass kjørelengde på en jevnlig basis . 2008 Chevrolet Silverado lastebil kommer i to- wheel -drive og fire -hjulsdrevne alternativer , og vanligvis blir ca 15 miles per gallon i byen og 20 miles per gallon på motorveien. Hvis du kjører bilen uvørent , kan det bli enda mindre enn de forventede 15 miles per gallon i byen. Instruksjoner
en

Drive bilen vil bakluken opp til enhver tid , eller så ofte som mulig . Mens det var vanlig å tro at det å ha bakluken ned ville minske motstand på kjøretøyet og dermed øke gass kjørelengde , ble det nylig funnet ut at dette ikke var sant .
2

Legg et tonneau cover til bilen . Den største grunnen til at en 2008 Chevrolet Silverado vil få dårlig gass kjørelengde er fordi lasteplanet seg naturlig fører til mye motstand. Ved å dekke sengen opp , vil du redusere motstand og få bedre kjørelengde.
3

Legg en kald luft inntak til lastebilen . Selv om dette er dyrere enn de to andre alternativene , vil det gi bedre gass kjørelengde på bilen uten ytterligere endringer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142241.html

Previous:
Next:

Trucks