Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er en LT Rating på et dekk?

LT dekk er spesielt utviklet for å fungere med lette lastebiler og SUVer. De stivere sidevegger gir mer stabilitet mens hauling last eller kjører av veien. LT dekk er tilgjengelig i en rekke ply nivåer. LT Dekk

LT er ikke et dekk vurdering, men en kategori av dekk. LT står for lett lastebil, og som navnet antyder, er disse dekkene designet for lastebiler og SUVer. Etiketten LT er vanligvis plassert foran dekkets størrelse. Den andre vanlige type dekk er en P dekk. Dette står for passasjer, som i personbil.
Forskjeller mellom LT og P Dekk
p Det er noen forskjeller mellom LT og P dekk. LT dekk er mindre fleksibel og mer holdbare. De har en stivere sidevegg. LT dekk er laget for biler som frakter en tyngre belastning, og noen off-road forhold. LT dekk har vanligvis en last rekke 10-ply versus en fire-ply lastområdet på en passasjer dekk.

P Dekk på en lastebil eller SUV

Eksperter anbefaler å bruke LT dekk på en lastebil eller SUV. Det er mulig å installere passasjer dekk på en lastebil eller SUV hvis du er i hovedsak bor på asfalterte veier og vil ikke bli haling eventuelle belastninger. LT dekk vil gi en grovere tur, men er tryggere valg hvis du legger opp din SUV eller lastebil med passasjerer eller gods.
LT Tire Plys

LT dekk er tilgjengelig i tre forskjellige sjiktene. Et dekk karakter C er en seks-ply. D er åtte-trådet og en E er en 10-trådet dekk. Hvis du vil bære tung last eller tilbringer mye off-road er det best å gå med en E-rated LT dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142240.html

Previous:
Next:

Trucks