Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva betyr 1500 i en Dodge lastebil?

The 1500 i en Dodge lastebil navn ikke er knyttet til noen bestemt spesifikasjon, som motorstørrelse , lasteevne eller akselavstand , men det hjelper skille denne modellen av lastebilen fra andre Dodge lastebil modeller . Størrelse Betegnelse

Dodge produserer tre størrelser i full størrelse henting lastebiler , med hver størrelse basert på lastekapasitet og slepekraft . Den minste av disse er 1500 , er den mellomliggende størrelse på 2500 og den største lastebilen er 3500 .
Ton Betegnelse

Trucks pleide å bli klassifisert etter hvor mye vekt var de i stand til å dra . En halvt tonn ville bære £ 1000 . , En trekvart tonns ville hale £ 1500 . og en 1 -tonns ville hale £ 2000 . De ton - betegnelser er fortsatt tildelt henting lastebiler , om moderne lastebiler vil lett bære mer enn sin betegnelse innebærer . En Dodge 1500 er oppført som en halv- tonns lastebil , men har en bæreevne på £ 1900 .
1500 modeller

Dodge tilbyr utallige muligheter og alternativ pakker for alle sine lastebiler . De kommer i to -wheel -drive og fire -hjulsdrevne alternativer , ulike cab stiler og last seng lengder. Bare husk at når du ser på 1500 tallet i modellnavnet , betyr det det er den minste av de tre størrelsene av Dodge er i full størrelse pickups.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142213.html

Previous:
Next:

Trucks