Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Caterpillar G3616 Motorspesifikasjoner

The Caterpillar G3616 er en gass-drevet, 16-sylindret motor som brukes i tunge maskiner og anleggsmaskiner. Det er ment å bli brukt i olje-boreutstyr og i forbindelse med andre motorer G3616. Det er ekstremt store, veier mer enn 60.000 pounds, inkludert det store ombord turbolader. En av de viktigste funksjonene er dens overvåkingssystem som gir informasjon til en innebygd LCD-skjerm og kan også kobles til datasystemer for å sende operasjonelle beregninger. Motor spesifikasjoner

G3616 er en firetakts V-16 motor med 20 698 kubikk tomme fortrengning. Den har en innebygd turbolader som har sin egen etter-kulere å hjelpe moderate turboen temperatur. Motoren har en boring måler 11,8 inches og en slaglengde på 11,8 inches. Den har en totalvekt på 65,900 pounds og en total effekt tetthet på 13,1 pounds per hestekrefter.
Standard og ekstrautstyr

Standard utstyr på G3616 inneholder en luftinntak system, elektronisk betjeningspanel med elektronisk tenning kontroll, en full kjølesystemet med en ett-trinns etter kjøligere, og en ekstra LCD instrumentpanelet gir motor diagnosekoder og rammebetingelser. Full smøring og montering system er også inkludert. Ekstrautstyret omfatter en utvidelse tank for kjølesystemet, ekstra instrumentering paneler, naturgass tenning systemer og lading dynamoer.
Motoren har

G3616 motoriske funksjoner en lean-running design som bruker overskytende mengder luft som absorberer varme ved forbrenning og reduserer forbrenningen temperatur og trykk. Dette bidrar til å redusere de samlede utslippene. Innebygd elektronisk motorstyring kontrollerer beregninger som luft /drivstoff-forhold og gir et brukergrensesnitt for motoren operatør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142211.html

Previous:
Next:

Trucks