Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Lås en Fifth Wheel

Den femte hjulet er navnet gitt til en sikker kopling som brukes på lastebiler og andre kjøretøyer. De er sterke, slitesterk og designet for å være enkelt å både par og unhitch. Dette gjør dem perfekt for industriell bruk, for eksempel i langdistanse lastebiltransport. Å vite hvordan man skal låse en femte hjulet er viktig for enhver lastebilsjåfør. Du trenger
Kjøretøy
Fifth wheel kobling
Trailer
Vis flere instruksjoner
en

Linje opp bilen med tilhengeren slik at du kan reversere kjøretøy direkte på hengerfestet. Parkere bilen. Slipp høyden av tilhengeren mellom 1/2 cm til 1 tomme under hodet på femte hjul. Dette sikrer Kingpin kan passe inn i stikk hodet, noe som medførte at låsing bar vil senkes.
2

Omvendt bilen tilbake mot trailer til kingpin er sikkert inne i stikk. Lukk sikkerhetslås på det femte hjulet. Fest den elektriske kabelen fra tilhengeren til stikkontakten på den femte hjulet, så bremselysene og indikatorer vil fungere på tilhengeren. Koble sikkerheten kabelen.
3

Løft landingshjulene en tomme eller så fra gulvet --- ikke heve det helt på dette punktet. Tilbake til bilen og kjøre sakte forover. Parkere bilen og kontrollere forbindelsen mellom trailer og den femte hjulet. Hvis tilhengeren har koblet fra og falt på sin landingshjulene, begynner koblingen prosessen på nytt. Hvis ikke, heve landingshjulene fullt og test dine trailer lysene fungerer som de skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142201.html

Previous:
Next:

Trucks