Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan repolish en Aluminum Diamond Plate

Polert diamant plate aluminium kan skinne som om den har en krom finish. Når du bruker polsk feil, skjønt, kan metallet faktisk ser tåkete og kjedelig. Når dette skjer, er det nødvendig å legge et nytt lag med polish hvis du vil at metallet skal beholde sin glans. Ikke bare slop på et ekstra lag med polish eller metall vil fortsette å se regn og lite tiltrekkende. I stedet fjerner den gamle polsk og starte med blanke ark for å oppnå det beste resultatet. Du trenger
Hansker
Spray flaske
trinatriumfosfat
Cloth
Metal polish
Pusseklut
Rotary poleringsmaskin
Vis mer Instruksjoner

en

Don et par hansker for å beskytte hendene. Kjemikaliene du bruker til å polere metall vil brenne huden ved kontakt, så hansker er nødvendig når det kommer til rengjøring og polering av metall.
2

Flytt diamant plate utenfor der du kan arbeide i et åpent område. Ikke forsøk å rengjøre og polere metall i et lukket rom som røyk presentere en helserisiko.
3

Fyll en sprayflaske med varmt vann og en 2 ss. av trinatriumfosfat. La TSP blitt oppløst i vannet. Spray concoction over hele overflaten av diamant plate og la det stå en stund.
4

Skrubb overflaten av metallet med en tykk klut. Trykk dypt rundt renner av diamant platekledning å sikre at du rengjør dem grundig som resten av platen. Når du skrubbe vekk all smuss og skitt på overflaten, slangen av metall i gården.
5

Dry diamant plate metall så snart du skylle av ansiktet for å unngå vannskader. Påfør mer av TSP concoction hvis du fortsatt se rester av smuss eller polsk. Rengjør det bort på samme måte.
6

Dab ansiktet av diamant plate med flekker av voks polish. Forskjellige produsenter anbefaler forskjellige mengder polish, så følger andelen instruksjonene på etiketten for å unngå å bruke for mye eller for lite. Spre polsk hjelp av en poleringsmaskin pad til det dekker hele overflaten.
7

Slå på en elektrisk roterende poleringsmaskin til en hastighet på 2000 omdreininger per minutt. Trykk den godt mot ansiktet av metall til buff den polske i metallet. Flytt roterende poleringsmaskin høyre og venstre før den polske forsvinner fra overflaten av metallet.
8

Undersøk renner nøye for polish at bufferen ikke fjernet. Hvis du finner polsk nær renner, gni det inn i metallet ved hjelp av en poleringsmaskin sin klut. Når du er ferdig, bør ingen skyer med polish forbli og metallplaten skal skinne som et speil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142196.html

Previous:
Next:

Trucks