Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan kan jeg koble en tilhenger til My Truck sin Bumper?

Hvis du er en lastebilsjåfør, så oddsen er du av og til må bære rundt store mengder utstyr. Av og til kan det være nødvendig å legge ved en trailer til baksiden av lastebilen for å heise en større mengde materiale. For å gjøre dette, vil du først må skaffe seg et stikk som kan festes til en støtfanger. Når stikk er på plass, vil du være i stand til å feste en rekke forskjellige trailere til lastebilen. Du trenger
Hitch
Safety kjedene
skrutrekker
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Hook opp stikk til lastebilens støtfanger. Avhengig av hvilken type stikk som du kjøper, kan de nærmere detaljer for å feste den til lastebilen variere. Du må bruke en rekke bolter, skruer og muttere for å koble stikk til støtfangeren. Disse kan monteres med en skrutrekker, og i noen tilfeller til en skiftenøkkel stramme boltene. Du må også bruke en sikkerhetsnål som vil fungere som en siste utvei for å holde stikk og støtfanger tilkoblet.
2

Fest tilhengeren til stikk. Tilbake lastebil opp til tilhengeren, noe som gjør at den er justert rett. Når det blir nær trailer, har noen løfte tilhengeren opp for å koble den til ballen på tilhengerfestet. Klem sikkerhetsventiler ned på tilhengeren. Sett sikkerhetsnål som vil fungere som en siste utvei for å holde tilhengeren og stikk skille seg.
3

Koble sikkerhet kjeder. Kryss og tvers kjedene og koble dem fra traileren til stikk. Disse er vanlige knyttet kjedene som fester tilhengeren til stikk. Disse vil være litt slakk, bare innstramming i tilfelle at hengeren blir separert fra lastebilen.
4

Wire lastebilen til tilhengeren. For å kunne kjøre med en tilhenger, må kjøretøyets lys på baksiden av tilhengeren aktiveres av slepevognen. Avhengig av hvilken type stikk du bruker, vil de spesifikke plugger være plassert på forskjellige steder. Kobler den samme farge ledning til samme farge ledning, for eksempel grønt til rødt eller grønt til rødt. Test for å sørge for at lysene fungerer før du kjører traileren unna.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142177.html

Previous:
Next:

Trucks