Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik kontrollerer Fuel Pressure på en 1990 Chevy Truck

I slutten av 1980 General Motors introduserte Throttle Body Fuel Injection. Dette systemet var en erstatning for forgassere, og det raskt viste seg å være en pålitelig og problemfri gratis alternativ som ikke krever konstant tuning at en forgasser nødvendig. Det er også sterkt utvidet levetid på motoren. Denne levetid system er lett å vedlikeholde, og en rutinetest av brennstofftrykk kan utføres i omtrent 20 minutter. Du trenger
Fuse avtrekker
Drivstofftrykk tester kit
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Fjern bensinpumpen sikring. Bruk en sikring avtrekker fordi GM lastebil sikringer er skjøvet dypt inn sikringen panel og er vanskelig å gripe med fingertuppene. Start lastebil og la den kjøre til motoren dør. Dette vil rense all høytrykks-drivstoff fra drivstoffslangen.
2

Løft panseret av bilen og ta ut luftfilteret montering. På baksiden av spjeldhus er to drivstoff linjer - en for å levere drivstoff og den andre til å returnere det overskytende drivstoff til drivstofftanken. Den største av de to linjene (som ligger på høyre bak på spjeldhus) er drivstofftilførselen. Fjern denne linjen fra spjeldhus med en skiftenøkkel og skru drivstofftrykket adapter (følger med drivstofftrykket tester) inn i spjeldhus, og fest for dieselen til adapteren.
3 < p> Installer drivstoff trykkmåler til adapteren. Installere sikring og starte bilen. Avhengig av motorstørrelse, bør drivstofftrykket lese mellom 35 og 40 psi.
4

Fjern bensinpumpen sikring og la motoren gå til den dør. Fjern måle og adapter, installerer for dieselen og luftfilteret. Senk panseret, installere sikring og starte bilen. Inspisere bilen lekker drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142174.html

Previous:
Next:

Trucks