Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner Bed Liner Fra en Toyota Truck

De fleste Toyota pickup lastebiler kommer med en aksje bed liner, noe som bidrar til å beskytte lastebil seng fra å bli ripete eller skadet mens hauling tung last. Bed liners er kommersielt tilgjengelig som en spray-on på tetningsmiddel eller en drop-in fôr som må sikres til sengen --- den typen som de fleste Toyota lastebiler har. Fordi spray-on liners er sjelden brukt til Toyota senger, trinnene nedenfor skissere fjerning av liners av drop-in slag. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
Flat-skrutrekker
Flere Instruksjoner
en

Fjern skruene som fester fôr til lastebil seng, med en stjerneskrutrekker skrutrekker. På Toyota lastebiler, disse er vanligvis satt inn på de beste sidene av sengen murer og rett under bakvinduet på hytta. Hold skruene hvis du planlegger å erstatte liner.
2

Drop sengens bakluken, og ta hjørnet skruene som fester sin lille bit av fôr. Lirke opp på siden av fôr som henger over bakluken veggen og fjerne hele stykket.
3

Lirk opp kanten av de viktigste sengen liner ved å sette fingrene i mellomrommet mellom enden av sengen og bakluken. Bruk en flat skrutrekker til å lirke opp liner, noe som kan være vanskelig. Løft fôr fra sengen slutt og sakte bevege seg mot veggene.
4

Påfør kraft ved hjelp av en venn til å løfte liner opp og ut av sengen. Bruke selv tvang og press når du løfter liner ut slik at du ikke skader Toyotas maling eller finish.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142172.html

Previous:
Next:

Trucks