Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan velge en pickup lastebil for Pløying Snø

Pløying snø med en pickup lastebil kan være et flott alternativ til enten snømåking eller snø blåser, sparer uendelige mengder tid og energi. Men det er viktig å velge riktig lastebil for pløying du har tenkt å gjøre. De fleste lastebiler kan håndtere lys plikt pløying, slik som oppkjørselen din, mens mer ambisiøse pløying planer krever en større og kraftigere pickup lastebil. Det er mye å vurdere når du velger en pickup lastebil for pløying snø, men velge riktig pickup lastebil for jobben på hånden kan spare mye tid og problemer. Instruksjoner
en

Bestem hvor mye pløying du trenger å gjøre hver vinter. Lastebilen som kreves for kommersielle eller heavy duty pløying må være mye større og kraftigere enn lastebilen nødvendig for personlig eller lys plikt pløying.
2

Velg en lastebil med firehjulstrekk. Det er mulig å pløye med bare forhjulsdrift, men det er også mye vanskeligere. Firehjulstrekk hindrer din lastebil fra fishtailing på snø og is og øke mengden strøm du har til å pløye med.
3

Velg en lastebil med en stivere fjæring. Dette vil sikre at trucken kan ta vekten av plogblad på sin front end.
4

Bestem hva du vil i en lastebil. De fleste lastebiler kan utstyres for lett pløying, slik flertallet av hva som går inn å velge en lastebil bestemmes av hva annet du vil gjøre med det. Hvis du planlegger å gjøre mye haling med lastebilen din, velger du en større modell enn hvis du bare planlegger å bruke det for casual kjøring.
5

Diskuter valget ditt med forhandler og be om forslag på pløying utstyr bestemt til bilen du velger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142170.html

Previous:
Next:

Trucks