Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner klistremerker Fra Truck

Hvis du selger din lastebil, kan støtfanger klistremerker slå av noen kjøpere. Fjerne et klistremerke avhenger av hvor det er på lastebil og hvor lenge klistremerke har vært der. Vanligvis klistremerker på glass er lettere å ta av. Klistremerker på maling, kan imidlertid bli litt mer komplisert. Hvis limet er gammel, og hvis du ikke er forsiktig, kan du trekke av lastebilens maling med klistremerke. Du trenger:
Sandpapir
Barberblad
Glass renere
Sponge
Hårføner
Bug og tjære remover
Bilvoks
Mikrofiber håndkle

Vis mer Instruksjoner
en

Sand ned kantene på et barberblad for å fjerne skarpe spisser. Dette vil minske sjansene for å skrape bilen.
2

Mett merkingen av lastebilens vinduer med en bil glass renere og skrape dem av med den slipes barberblad. Bruk bladet i en vinkel, og være forsiktig så du ikke riper i glass. Hvis noen limrester, spray renere igjen og skrubbe områder med en svamp. Når skiltene er borte fra vinduene, er det på tide å gå videre til hardere delen:. Fjerne klistremerker fra maling
3

Forsøk å skrape klistremerke av malingen med en slipt barberhøvel . Hvis klistremerket motstand, stoppe og gå til neste trinn.
4

Plug en hårføner til et strømuttak og slå den på på sitt laveste innstilling. Varm opp klistremerke for et par sekunder, og deretter skrape klistremerke av med et barberblad.
5

Påfør bug og tjære remover til rester klumper, og skrubb igjen med en svamp.

6

Vask lastebil med bilvask såpe og vann og svamp.
7

Bruk bilvoks. Sørg for at din lastebil er i et skyggefullt område. Bruk applikator som fulgte med voks. Gni i en liten mengde voks, som arbeider på en liten del av trucken på en gang. Buff av voks med et rent microfiber håndkle før du går videre til neste lille sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142154.html

Previous:
Next:

Trucks