Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer du en Sirius i en Dodge lastebil

Med Sirius Satellite Radio, trenger du ikke lenger å skanne fabrikken radio i bilen noen få minutter, bare for å fange inn noen sekunder av din favoritt sang eller artist. I stedet kan du programmere Sirius så det vil sende deg en melding når en bestemt sang eller artist er på radioen. Du har også muligheten til å spille inn live-sendinger og avspille dem på radioen i din Dodge lastebil. Når du abonnerer på Sirius, kan du installere og begynne å lytte til satellitt-radio i løpet av minutter. Instruksjoner
en

Abonner på Sirius Satellite Radio. Kjøp en dock og lek radio med et kjøretøy kit fra en forhandler eller Sirius nettside. Sett radioen dokkingstasjonen sigarettenneruttaket adapter inn i sigarettenneren og plassere dokkingstasjonen bak bakspeilet. Holderen er sugekopper vil holde det på plass. Hvis du kjøper en bil kit med en dash mount, plassere dokkingstasjonen på dashbordet.
2

Installer satellitt-antenne på midtlinjen av lastebilens taket. Skjule antenneledningen, som går fra antennen din under frontruten og til dokkingstasjonen er "Antenna In" port. Slip dock og spille radiomottaker på dokkingstasjonen. Coil noen leftover kabel og gjemme den bak en innvendig trim panel.
3

Koble Sirius Satellite Radio til din eksisterende radioens auxilary inngang via en stereo lydkabel.
4

Slå på lastebilens radio, og sette den til "AUX" modus. Tune in til en ubrukt FM-kanal, som vil streame Sirius Satellite Radio gjennom din smette unna sin stereoanlegg.
5

Aktiver din tjeneste ved å besøke Sirius "Install & Aktiver" nettside eller snakke med en kundebehandler .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142145.html

Previous:
Next:

Trucks