Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2003 Ford Sport Trac Spesifikasjoner

The Ford Sport Trac ble introdusert av Ford i 2000 som en mellomstor SUV med liket av en pickup lastebil. Utformingen var tilpasset fra Ford Explorer SUV. I løpet av sin jomfrutur i år, vokste ventelisten til mer enn tre måneder, og det ble ansett som en av de beste bilene i 2000. Ford Sport Trac er også ansett å være den første sport utility truck. 2003 Sport Trac er et medlem av sin første generasjon. For 2011 er Ford planlegger å avvikle Sport Trac å gjøre vei for mer drivstoffeffektive SUVer. Modeller og Kantdeksel

The 2003 Ford Explorer Sport Trac er en fire-dørs sport utility lastebil som kan romme fem passasjerer. Tilgjengelige trims inkluderer XLS, XLT og XLT Premium. Alle modeller kommer standard med bak-wheel-drive, mens en fire-wheel-drive alternativet er også tilgjengelig. Premium Sport Group og Adrenalin pakken er også tilgjengelig som ekstrautstyr pakker på XLT Premium. Den Adrenalin er en limited-edition modell som har en top-of-the-line lydsystem med en tilpasset subwoofer, custom interiør, en limited edition maling farge og off-road dekk.
Performance Options

Basen drivverket for 2003 Sport Trac er en 4,0-liters V6-motor med 210 hestekrefter ved 5200 rpm. Boring og slaglengde er 100,4 x 84,4 mm og kompresjonsforhold er 9.7:1. Kjørelengde er 15 mpg i byen og 20 på motorveien. En fem-trinns automatisk girkasse er standard, med unntak av XLS-modellen, som leveres som standard med en fem-trinns manuell girkasse. Funksjoner inkluderer klimaanlegg, CD-lyd system med fire høyttalere, bøtte seter, intermitterende vindusviskere, gass-press støtdempere og en fire-pinners trailer-slep sele. Høyere nivå trims inkluderer skinninteriør, en premium lydanlegg, cruise kontroll, makt førersetet, tåkelys og trinn barer.
Sikkerhet og Priser

Sikkerhet funksjoner inkluderer kollisjonsputer foran, barnesikring dørlåser, fire hjul Blokkeringsfrie bremser, side-effekten dør bjelker og andre rad setebelter. Valgfrie funksjoner som er tilgjengelige på høyere trimmer inkluderer en panikk-knapp, en tyverisikring system og dørlåser med automatisk låsing. En 2003 Ford Sport Trac er rundt $ 8300 til $ 11.000 som i 2010, avhengig av trim og opsjoner inkludert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142112.html

Previous:
Next:

Trucks