Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan finne lastebil Verdier

Hvis du er klar til å kjøpe en ny lastebil, vil du ønsker å finne ut verdien av din nåværende lastebil. Du må vite din brukte pickup sanne verdi for å avgjøre om å bytte den inn til ny lastebil forhandler eller selge det selv: Å vite verdien av lastebilen vil holde deg fra å akseptere for lavt av et tilbud for ditt kjøretøy eller får dratt ut av en bilselger. Og hvis du ser på en brukt pickup å kjøpe, vil du ønsker å vite sin sanne brukt verdi slik at du kan være sikker på å få en rettferdig avtale. Du trenger
Kelley Blue Book
Vis flere instruksjoner
en

Gå til Kelley Blue Book nettside. En kobling til området er i Resources nedenfor. Kelley Blue Book er allment akseptert som en nøyaktig kilde til å finne verdien av en brukt bil, inkludert en lastebil.
2

Finn "bruktbil"-boksen på hjemmesiden og klikk på den røde " Go "-knappen.
3

Bruk drop down menyer å velge lastebilens året, merke og modell. Klikk på den røde "Go"-knappen når du har gjort dette.
4

Skriv inn ditt postnummer når du blir bedt.
5

Velg enten "Trade-in Value" eller "Private Party verdi." Registrere fremkommer i en notatbok, så sjekk ut den andre. Dette vil hjelpe deg sammenligne resultatene slik at du kan ta en beslutning om hvordan du ønsker å selge din brukte lastebil.
6

Sjekk alle boksene ved siden av noen ekstra utstyr du har på bilen din. Deretter taster du inn kjørelengde på bilen din. Når du har gjort dette, må du klikke på "Fortsett".
7

Velg enten Excellent, god, rettferdig eller dårlig fra listen. Dette refererer til tilstanden av lastebilen. Vær ærlig. Når lastebilen er i dårlig forfatning, velger dårlig. Du vil få en nøyaktig verdi for din bruktbil når du klikker "Fortsett".

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142093.html

Previous:
Next:

Trucks