Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer en Skyjacker Enkelt Steering Stabilizer for Min 2001 Dodge

Styringsgruppen stabilisator i 2001 Dodge kan erstattes med en Skyjacker enhet. Ettermarkedet styring stabilisatorer er bedre utviklet og bedre kjøreegenskaper. Styringsgruppen stabilisator fungerer som en støtdemper i styresystemet. Den er designet for å eliminere vibrasjoner og risting i rattet. Skyjacker styring stabilisatorer kan kjøpes på nettet eller på noen ytelse lageret. Installasjonen kan gjøres selv med de verktøyene du allerede har. Du trenger
Ratchet
Socket satt
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Drei rattet slik at dekkene er rett som mulig .
2

Finn aksjen styring stabilisering under lastebilen. Styringsgruppen stabilisator ser ut som en støtdemper og kobles til rammen og dra koblingen. Dra kobling er koblingen som forbinder akselen til pitman arm.
3

Fjern de to festebolter med en skralle og socket. Ta styringen stabilisator fra kjøretøyet.
4

Plasser braketten som fulgte med styring stabilisator på rammen. Installere de medfølgende skruer, skiver og muttere gjennom braketten inn i rammen. Stram dem med en skralle og socket.
5

Plasser braketten på drag linken og installere u-boltene rundt drag linken og i braketten. Installer låseskiver på de gjengede endene av u-boltene og installere nøtter. Trekk til mutteren for hånd.
6

Place styringsgruppen stabilisator på brakettene og installere boltene gjennom styring stabilisator inn i brakettene i hver ende. Plasser låseskiver på motsatt side og fest mutterne. Stram boltene med en skralle og socket.
7

Skyv braketten på drag koblingen mot midten av bilen inntil halvparten av stempelet er ute av styring stabilisator. Bruk et målebånd for å måle avstanden. Stram boltene med en skralle og socket. Dette vil gi nok stempelet bevegelse når styringsgruppen stabilisator er komprimert og utvidet i svinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142080.html

Previous:
Next:

Trucks