Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tow med en pickup lastebil

Towing et kjøretøy med en pickup lastebil er relativt enkelt hvis du er skikkelig forberedt. Selv om det er mange måter å taue en bil, er den sikreste måten å bruke en trailer som er designet for å tåle vekten av bilen som du skal transportere. Ved hjelp av en bilhenger ikke hindrer ytelsen til pickup lastebil nesten like mye som noen av de andre alternativene er tilgjengelige for deg. Du trenger:
Sikkerhet stropper
Connector kjedene
Tilhenger bil
Vis flere instruksjoner
en

Leie eller kjøpe en trailer som er spesielt laget for tauing kjøretøy. Pass på at den du velger kommer med et sett med ramper, slik at du kan rulle bilen opp på hengeren uten store anstrengelser. Noen trailere er også utstyrt med en slepevinsj, som vil holde deg fra å måtte manuelt skyve bilen.
2

Koble tilhengerens lys kabel oppkobling og stikk montering på baksiden av lastebilen. Hengerfestet passer over kulen eller stikk på baksiden støtfangeren på pickup. Lyset oppkobling er en kvinnelig kontakt, der lastebilens hannkontakt passer. Koble eventuelle sikkerhet kjeder som var inkludert med traileren kjøp eller leie, så vel. |
3

sakte kjøring, eller vinsj, bilen opp på hengeren, og deretter feste det med sikkerhet stropper og inkludert kjedene. Sett bilen i park, og sett på parkeringsbremsen for å hindre at bilen ruller bakover.
4

Lift eller fjerne ramper fra baksiden av tilhengeren. Pickup vil nå være klar til å transportere bilen til den nye destinasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142075.html

Previous:
Next:

Trucks