Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan identifisere en 1986 Ford Pickup

De 1986 Ford F-serie lastebiler er ansett som den syvende generasjon, og sammen med Ranger, er Econoline og Bronco modeller, identifisert på samme måte. Mange bilprodusenter style bilene sine på en lignende måte for påfølgende år, noe som gjør små endringer underveis, 1986 Fords er intet unntak. Ifølge Ford Truck nettstedet, er modellert etter 1984-versjon med svært liten endring og dekoding Vehicle Identification Number, eller VIN, er den sikreste metoden for identifisering. Tyde den 17-sifrede koden gjøres enkelt ved hjelp av en Ford lastebil VIN kode diagrammet. Du trenger
Ford lastebil VIN dekoding diagram
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem VIN plate. Det ligger inne i førerhuset på førersiden dash. Siden det er montert svært nær frontruten, er den beste måten å vise det til å se gjennom frontruten.
2

Identifiser Code. Arrangert med andre koder og informasjon består VIN av 17 tall og bokstaver, eller posisjoner, hver utpeke en viktig del av identifisering puslespillet. Kryssreferanse denne koden med en Ford lastebil VIN dekoder som ligner på en funnet på The Ranger Station hjemmeside (se referanser).
3

dekode VIN nummer. The Ranger Station dekoder VIN som følger: Plasseringene 1 til 3 er produksjon beliggenhet, posisjon er 4 for lastebil vekt rangeringer, posisjoner 5 til 7 er for bilen linje, serier og kroppstype, "X17" betegner en F-150 super -cab. 9. plass er irrelevant og posisjon 10 indikerer året, og starter med "A" for 1980 - "G" står for 1986. Resten av koden betyr plante plassering og sekvensiell kjøretøyet koden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142034.html

Previous:
Next:

Trucks