Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan du programmerer dørlåser på en 2007 Dodge Ram

The 2007 Dodge Ram pickup lastebil er tilgjengelig med enten manuell eller automatisk dørlåser. Du kan programmere to ulike, men beslektede funksjoner på Rams med den automatiske alternativet. Den første er en automatisk dørlås. Når den er satt, låser dette hver dør når lastebilen akselererer til femten miles per time. Den andre funksjonen er en automatisk dør låse. Dette låser opp alle dører når en dør åpnes når lastebilens giret står i "Park". Du kan aktivere begge funksjoner samtidig, eller deaktivert dem hvis ønskelig. Instruksjoner
en

Oppgi førersiden av Ram og lukke alle dører for å programmere automatisk låsefunksjon. Engasjere bilbeltet for å slå av varsellyden. Trykk nøkkelen inn i tenningen, men ikke starte bilen.
2

Roter nøkkelen fra "Lock" posisjon til "Run"-stilling, og deretter tilbake til "låse" uten å starte bilen. Gjenta denne prosedyren fire ganger i løpet av 15 sekunder. Stopp med nøkkelen igjen i "Lock"-posisjon.
3

Trykk på elektronisk "Lock"-knappen på sjåføren side dør panel innen 30 sekunder etter det forrige trinnet. En dørklokke vil indikere at de automatiske dørlåsene har blitt deaktivert. Gjenta disse trinnene for å aktivere de automatiske låser, hvis ønskelig.
4

Komplett trinn 1 til 3 igjen for å programmere automatisk låse funksjon, trykke på "Lås opp" i løpet av det siste trinnet på døren panel i stedet for " låse. " Gjenta sekvensen til deaktivert denne funksjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142024.html

Previous:
Next:

Trucks