Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

08 Dodge 3500 Trans Options

The 2008 Dodge Ram Pickup er en ganske populær modell som inneholder over 300 hk i sitt lager variant. Forstå dine valg når du velger en overføring modell for bilen din kan hjelpe deg med å gjøre et mer informert beslutning når du forsøker å kjøpe dette kjøretøyet brukes . Basic Transmission

Den grunnleggende overføring modell for 2008 Dodge 3500 er en seks -trinns manuell girkasse . Denne overføringen består av fem gir forover og en sjette overdrive utstyr for motorvei cruising, paret med en synkronisert girkasse og clutch . Den manuelle girkassen gjør det mulig å utøve den høyeste grad av kontroll over din 3500 , så du vil alltid være i stand til å velge nøyaktig utstyr som kreves i en bestemt situasjon.
Valgfritt Transmission

valgfri overføring for Dodge 3500 er en automatisk girkasse med en hydraulisk clutch . Dette er paret til en fem -trinns girkasse , som består av fire gir forover og ett overdrive utstyr. Den automatiske gir mindre fleksibilitet enn den manuelle , som du mister muligheten til en ekstra ikke- overdrive gear, men gir ekstra bekvemmelighet som du slipper å bekymre deg for å skifte gir på fly.

turbodiesel girkasse

Kjøpere velger for turbodiesel -modellen har et ekstra insentiv til å velge automatgir , så i stedet for fem gir, kommer den automatisk i denne trim nivå med seks , som samsvarer med manuell girkasse utstyr for gear.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142023.html

Previous:
Next:

Trucks