Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan programmere et tastatur til en F - 350 Ford Truck

Ford F - 350 Super Duty lastebil ble innført i 1998 . Ford Super Duty Trucks serien er konstruert for å bære tung last og bygget med stål innramming for holdbarhet . De kommer også med flere oppgraderinger . Noen av F - 350 oppgraderinger er en V- 10 motor, kromdetaljer og nøkkelfri adgang . Keyless entry lar deg låse og låse opp bilen fra et tastatur i stedet for å bruke en nøkkel . Programmering og omprogrammering av tastaturet kan gjøres på noen få minutter. og du kan programmere opptil åtte tastaturer for hvert Ford F - 350 . Instruksjoner
en

sitte i førersetet og sette inn F - 350 er nøkkelen i tenningen .
2

Start lastebiler motor og raskt slå den av. Gjenta dette trinnet åtte flere tider på mindre enn 10 sekunder. Din lastebil skal være på etter siste syklus. De lastebiler dørlåser vil låse og låse opp for å bekrefte at kjøretøyet har inngått programmeringsmodus.
3

Trykk på " Lock "-knappen på F - 350 tastatur innen 20 sekunder for å angi tastaturet programmeringsmodus. Lastebilens dørlåser vil igjen låse og låse opp for å bekrefte tastaturet er programmert. Du kan gjenta dette trinnet for eventuelle ekstra tastatur , i løpet av 20 sekunder tidsramme , til å programmere de ekstra tastatur i tillegg.
4

Slå av F - 350 . Du kan nå ta ut nøkkelen din lastebil tenningen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142010.html

Previous:
Next:

Trucks