Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Kenworth Eksos Tips

The Kenworth lastebiler Selskapet produserer middels og kraftig semi-trucks brukes primært med trailere til transport produkter av alle slag. En av de mest markante kjennetegnene på en Kenworth lastebil er eksos stil - det består av to eksosforlengerrør, vanligvis ett reiser opp hver side av baksiden av førerhuset. Tuppen av disse eksosforlengerrør kan variere - de er lett tilpasses - men hver design i grunnleggende form tjener det formål å beskytte eksosanlegget. Buet \\ Valgdeltakelsen Stack

En buet stabel eller oppmøtet stack er et eksosrør der toppen av bunken har en avrundet kurve til det, pekte tilbake og noen ganger litt til siden. Retningen av kurven bidrar til å lede eksos og støyen bort fra førerhuset på lastebilen. Kurven hindrer også regn, noe som kan skade lyddemperen, fra å komme inn i eksosrøret.
Bullhorn Stack

BULLHORN stabel har en skarp kurve til den nær toppen av stabelen, og røret strekker seg lenger ut etter svingen enn de andre eksos spissen typer. Dette gir mulighet for eksos og støy for å bli bedre rettet bort fra førerhuset og til og med bort fra tilhengeren under slep. Svingen i bunken hindrer regn i å komme inn i eksosrøret.
Mitered \\ Angle Cut Stack

mitered eller vinkel cut stack er en som er bare kuttet i en vinkel på toppen av stabelen. En mitered eller vinkel cut stack gjør lite i form av regi eksos og støy, og bunken vil ikke hindre regn eller noe annet for den saks skyld kommer inn i eksosrøret. Denne type eksos spissen tjener noe mer enn en kosmetisk fordel over en enkelt lager rett stabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142000.html

Previous:
Next:

Trucks