Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1985 Ford lastebil Specs

The Ford Motor Co 's F-serie av full-size pickups er selskapets lengstlevende merkevare - ca 60 år gammel. Den F-150-modellene 1984 til 1986, regnes som den syvende generasjon, er nesten identiske, med en sporty front end enn alle tidligere modeller. I 1985 var innsprøytning nesten bare lagt forbedring fra året før. Under the Hood

Motoren i 1985 Ford F-150 er enten en 255-lb. sekssylindret stand til 122 hestekrefter, en Windsor 5.0-eller 7.5-liters V8 som kan opp til 245 hestekrefter (på sistnevnte) eller en 6,9-liters diesel V8 på 170 hestekrefter.
p Det er også den første F-150 med en overvåket innsprøytningssystem, og det var tilgjengelig i manuell eller automatisk. Dens hale kapasiteten er nesten 5 tonn.
Utseende og komfort

Alle de 1985 F-150s er i to-dørs variasjon, men Super Cab var en populært valg i løpet av denne tiden, selv uten dedikerte dører for baksetet. Selskapet gjorde revolusjonere førerhuset i 1984 på de ikke-utvidet førerhus med 10 prosent mer benplass. Karosserideler er laget av galvanisert stål. De fleste av setene er stretch-over på denne modellen, men bøtteseter gjort en fremvekst med de utvidede Super Cabs. Komfort og bekvemmelighet elementer på F-150 varierte fra automatiske vinduer og låser for å skinn bøtte seter til standard AM-FM-radioer og air-condition, avhengig av versjon.
Plukk din XL

baseline F-150 er et vanlig syn på amerikanske motorveier. Lastebilen er den høyeste solgte i selskapets flåte. Men det er XL, XLT og XLT Lariat versjonene var også utbredt pakker for nye Ford lastebil kjøpere. XL tilbyr vanligvis en spesiell trim pakke og muligens noen krom berører; de XLS lagt enda mer sporty effekter, som en mørklegge grill, spesielle støtfangere, lykter og frontrute trim, samt en særegen striping og dash trim, XLT Lariat gikk alle ut med plysj gulv tepper, en spesiell headliner, krom grill og elektriske vinduer og låser, og til slutt, før navnet ble tatt for selskapets nye SUV i 1991, F-150 Explorer tilbudt enda mer luksuriøse (ved 80-standarder ) innredning og et enda mer særpreget body kit og striping. De fleste av disse 1985 spesielle modeller så også innføringen av tepper i stedet for panel på deler av dørpanelene, samt gulvene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141991.html

Previous:
Next:

Trucks