Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner du Radiator fra en Titan Truck

Radiatoren på en Nissan Titan lastebil er festet til rammen foran i motorrommet. På forsiden av radiatoren er to vifter som må fjernes for å få tilgang til boltene eller avløpsslangen på radiatoren. Hvis du fjerner Titan motor eller løfte motoren ut av rammen, må du fjerne radiator. Størrelsen på radiator bolter varierer fra modell til modell år. Du trenger
Floor jack
to bukker
dreneringspannen
Tenger
Ratchet sett
Vis flere instruksjoner
en

Raise fronten av Titan bruker gulvet jack. Senke bilen på en jack stå. Skyve under rammen. Fjern de seks boltene fra skid plate med skralle sett hvis Titan har en skrens plate. Trekk platen av rammen.
2

Plasser renne pannen under radiatoren. Komprimere klemmen på den nedre slangen ved hjelp av tang. Trekk slangen fra radiatoren, og drenere væske i avløpet pannen. Fjern renne pannen fra under Titan når væsken har rent ut.
3

Fjern ledningen fra kontakten på venstre side av fans ved å trekke den fra kontakten med hånden. Fjern de fem skruene som fester viften er ramme til radiatoren med skralle sett. En bolt er på midten øverst i ry, og to bolter er på hver side. Trekk ut viftene fra radiatoren. Trekk sentrum og to side stykker av viften rammen av radiatoren.
4

Komprimer klemmen på den øvre slangen ved hjelp av tang. Trekk den øvre slangen fra radiatoren. Fjern bolten langs kanten på stråleren ved hjelp av skralle-apparatet. Plassering og antall bolten avhenger år av kjøretøyet. Trekk radiatoren i motorrommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141972.html

Previous:
Next:

Trucks