Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner en Dodge sin bakluke

Du må kanskje fjerne Dodge lastebilens bakluke plass til større belastninger , legger store gjenstander eller gi enklere tilgang til lastebilens seng. Du kan også fjerne bakluken i et forsøk på å forbedre lastebilens gass kjørelengde , selv om denne endringen kan eller ikke kan hjelpe deg å oppnå dette målet. For å unngå skade på bakluke , lagre den på et trygt sted når du har fjernet den fra lastebil. Du trenger
Spårskruvmejsel
Vis flere instruksjoner
en

åpne bakluken på lastebilen din og finn sjekk kabler på hver side av bakluke åpningen . Løft låsetappen på kabelen enden der den glir inn i kategorien montert på siden av sengen ved hjelp av en skrutrekker , skyv kabelen slutten av kategorien .
2

Legg ledningen side, og gjenta trinn 1 på motsatt side av trucken. Støtte bakluken så den ikke faller etter å ha fjernet kablene . Hev bakluke til ca halvveis posisjon , rette sporet i driver's -side pivot med pinnen på sideveggen på sengen .
3

Løft førerens slutten av bakluken av pin , og skyv den ut fra kroppen. Skyv passasjersiden pivot av kroppen , og løft bakluken av lastebilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141930.html

Previous:
Next:

Trucks