Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik bruker du en Ball Hitch

Ball uhell blir satt på baksiden av et kjøretøy for lett tauing. Alle biler , lastebiler , RVs, og varebiler kan bruke en ball stikk , men de kan ikke taue store eller tunge gjenstander . Mange lastebiler kommer med en Kulekoplingens allerede installert. Når du kjøper en ball stikk , er det viktig å sørge for at det er samme størrelse som den tilhengeren som du vanligvis hale . Ved riktig installerer din egen ball stikk , kan du spare penger og gjøre det mulig for kjøretøy å hale . Du trenger
Ball Hitch kit
Vis flere instruksjoner
en

Sett ballen stikk er stammen gjennom hullet i baksiden av lastebilen . Hullet bør være i bakskjermen eller tunge, rett under lisens plate.
2

Fest ballen på plass ved å skru på mutteren til bunnen av ballen . Skru den i tett , slik at metallet blir klemt i mellom ballen og mutteren .
3

Sikkerhetskopier tilhengeren slik at kroken er rett over ballen . Senk stikk over ballen ved å spy håndtaket mot urviseren på tilhengeren. Sørg for at kroken er rett over ballen , og ikke litt ut til siden eller for langt tilbake .
4

Fest stikk over ballen ved å stramme skruene på ballen og plassere den kjeden eller ledning festet til tilhengeren over ballen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141903.html

Previous:
Next:

Trucks