Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Bobtail Truck Definition

A " bobtail " er en traktor trailer lastebil uten tilhenger . Merriam - Webster beskriver bobtail som "noe innskrenket ", som er hva en lastebil er når bare førerhuset delen er til stede . I likhet med bobcat , vises en bobtail lastebil for å ha en stubby hale . Trucker Slang

Lastebilsjåfører bruker slang for å beskrive ulike vilkår . Deres slang ble mer vanlig med bruk av borgere band eller CB-radioer , som først ble brukt i 1958 og ble utbredt på 1970-tallet . Trucker slang brukes fremdeles i dag selv som mobiltelefoner og datamaskiner har erstattet CBS som en metode for kommunikasjon.
Annen definisjon

Det amerikanske Department of Energy beskriver en bobtail noe annerledes, refererer en lastebil transport av propan . Baksiden , eller trailer del av lastebilen, er kortere enn vanlige tilhengere , men i motsetning til hvordan ordet brukes tradisjonelt har bobtail en trailer i denne definisjonen .
Fun Fact

Én gang i året , er Paul K. Young Memorial Truck Beauty Championship arrangeres for å velge de beste utseende trailere . To Bobtail kategorier er omtalt, " Best of Show Working Bobtail " og " Best Limited kjørelengde Bobtail . "

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141842.html

Previous:
Next:

Trucks