Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Dekk som er gode for Wet Traction for en Light Duty Truck

Den type terreng som du vil kjøre light-duty lastebil vil avgjøre hvilken type dekk som det bør være utstyrt. Hvis du holder deg til veier eller motorveier, vil helårsdekk mest sannsynlig gi deg den trekkraft du trenger. Men hvis du har tenkt å gjøre mye av off-road kjøring i våte forhold, kan det hende du trenger en all-terrain dekk. Du finner all-terrain dekk vurdert for normale forhold og alvorlige snøforhold. BF Goodrich All-Terrain T /A KO

BF Goodrich All-Terrain T /A KO dekk er klassifisert som helårsdekk, men de er designet for on-og off-road kjøring. T /A KO dekk har 40 prosent bredere skulder sporene for å sikre maksimal trekkraft. Den er designet med dual-sammensatte slitebanen, tre-lags polyester kadaveret og to full bredde stål belter, ifølge BF Goodrich.
Michelin LTX M /S

Michelin LTX M /S dekk er også klassifisert som helårsdekk, men de er ikke laget for off-road reise og er egnet mer for landeveiskjøring. Dette betyr ikke at du aldri kunne gå off-road kjøring med dem, men det kan være et bedre dekk hvis det er din lastebil viktigste formål. Michelins rette lameller gir dette dekket stor trekkraft i nesten all slags vær, inkludert snø. Den LTX M /S dekk har en tre-stål-belte design, som øker sin holdbarhet og styrke.
Pirelli Scorpion Zero

Pirelli Scorpion Zero dekk er vurdert for all-season bruk. På veier, disse dekkene gir kompetent håndtering i de fleste værforhold, inkludert lett snøforhold. The Scorpion Zero dekk kommer i to varianter og størrelser: De større Scorpion Zero dekk har en dobbel Z mønster; de mindre modellene har en eneste Z mønster. Disse dekkenes laterale og omkrets grooves bidra til å forhindre vannplaning, noe som gjør dem ideelle for regnværsdager områder.
Goodyear Fortera TripleTred

Goodyear Fortera TripleTred er en all-season, alle -weather dekk. Den triple-slitebanen teknologi gir en sone på hvert dekk for vann, is og tørre forhold. Dekkets vann sone er laget for å flyte vannet vekk fra slitebanen i vått vær. Den Fortera TripleTred har mottatt Mountain Snowflake betegnelse for fremragende vinteren trekkraft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141829.html

Previous:
Next:

Trucks