Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tow Med en Tahoe Hybrid

Chevy Tahoe Hybrid lastebiler er utformet for å gi makten til en full størrelse pickup mens utligne sine karbonutslipp ved å innlemme et elektrisk drivverk inn i bilens design. Tauing med Tahoe Hybrid er oppnådd ved å koble en ekstern kjøretøy (som en trailer, båt eller hybrid camper) til stikk på lastebilens bak. Ved sleping noe med Tahoe Hybrid, alltid dobbeltsjekke at den er forsvarlig festet til stikk. Instruksjoner
en

Park bak på Tahoe så nær tilhenger eller campingvogn stikk tilkobling som mulig. Forsøk aldri å taue noe tyngre enn 6000 kg. (Maksimal slepekapasitet for Tahoe Hybrid), eller du risikere å forårsake permanent skade på lastebilen chassis.
2

Koble tilhengerens stikk par til stikk ball på baksiden av Tahoe. Løft enden av tilhengeren og posisjon koblingen på toppen av stikk ball. Klikker på plass og passere forbindelse kjeden under koblingen. Koble til alle ledninger mellom Tahoe hengerfeste og slutten av tilhengeren for å aktivere bremselysene, blinklys og elektriske bremser.
3

Accelerate saktere enn du ellers ville gjort. Ta bredere svinger for å kompensere for den ekstra vekten og lengden på Tahoe med en trailer (eller annen tauing objekt) bak det. Unngå å lage skarpe bevegelser eller sammenslåing i trafikken uten tilstrekkelig plass. Gi din lastebil mer plass til å bremse ned når man kommer til en stopp for å kompensere for høyere fart den har.
4

Ta med lastebil til en full stopp og stans motoren helt når du når ditt reisemål. Koble alle ledninger og Frakopling trailer kopling fra din lastebilens stikk ball.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141803.html

Previous:
Next:

Trucks