Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Spesifikasjonene til en 1999 Ford Ranger

Ford Ranger er en kompakt pickup lastebil produsert av Ford Motor Company siden 1983. 1999 Ford Ranger er en del av den tredje generasjonen av Ranger designendringer. Alle de 1999 modellene ble montert på Ford anlegg i Saint Paul, Minnesota, og Edison, New Jersey. Lastebilen har blitt mye populært fordi det gir en pickup lastebil alternativ, uten bulk av en full-størrelse lastebil. Rangers er tilgjengelige i kompakt og utvidet cab. Ytelse og håndtering

1999 Ford Ranger ble gjort med en 2982-kubikk centimeter, tre-liter, V6-motor. Den har en 88,9-millimeter boring, 79,8-millimeter slaglengde og 9.1 komprimering. De produserer 150 hestekrefter ved 5000 omdreininger per minutt, 185-fots pounds av dreiemoment og 251 tommers-pounds av trekk ved 3750 omdreininger i minuttet. Ranger har en multi-point bensininnsprøytning. Alle lastebiler kjøres på blyfri bensin, og har 19,5-gallon gasstanker. 1999 Ranger er 201 inches lang, 70 inches bred, 67,5 inches høy og har 7,5 inches bakkeklaring. Lastebilene har to skivebremser med ventilerte skiver og en anti-bremsesystem. De har en wishbone hjuloppheng foran, med en uavhengig stabilisator bar med torsjonsfjærer. Den bakre har en bjelke suspensjon med en stiv stabilisator bar med bladfjærer.
Utvendig

Utsiden av 1999 Ford Ranger har foran og bak malte støtfangere, og en kropp som er malt med metallic, svart og blank maling. Fører og passasjer siden har justerbare sidespeil og tonet glass på bakre og sidevinduene. Bakvinduet er fast, og alle vinduer er laget med varmereflekterende glass. Lastebilen har en rett side pickup seng og en bakre skritt for å bistå inntreden i pickup seng. Den bruker konvensjonelle linse frontlykter med halogenpærer.
Interiør

1999 Ford Ranger ble gjort med flere innvendige funksjoner for fører og passasjer komfort. De ble laget med et lydanlegg, to høyttalere, front askebeger og sigarettenner, digital klokke, samt interiør høflighet og spor belysning. De har delt sittebenker med en forsetet midtarmlene, klut møbeltrekk og hodestøtter på forsetene. Den utvidede cab modell seter komfortabelt fem passasjerer. I tillegg til en hanske, er det et dashbord konsoll og et gulv konsoll med en åpen oppbevaringsboks. Det er koppholdere for de bakre og fremre setene. Foran fører og passasjer setene har trepunkts setebelter, mens senter og bakre setene har lap setebelter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141783.html

Previous:
Next:

Trucks