Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Min Dodge Ram vil ikke starte

Dodge Ram er en pickup lastebil modell produsert av Chrysler-konsernet siden 1981. Siden lanseringen har det Ram gjennomgått flere designpriser makeovers, sto for fire generasjoner av Dodge Ram lastebiler. Navnet "Ram" kommer fra panseret ornament av 1930-era Dodge biler. Disse lastebilene er kjent for sin heavy-duty ytelse, etter å ha vunnet Motor Trend Magazine Truck of the Year-prisen i 1994, 2003 og 2010. Imidlertid kan utførelsen av lastebilen ikke bli satt pris om den ikke vil starte. Hvis din Dodge Ram ikke vil starte, må du sjekke flere komponenter. Du trenger
Jumper kabler
Sikringer
Long skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk om batteriet er dødt ved å vri nøkkelen og observere om lampene på instrumentpanelet virker. Hvis lampene på panelet ikke fungerer, kan batteriet være død. Dette vil kreve en jump start eller nytt batteri.
2

Fest den positive siden av et sett med startkabler til plusspolen på batteriet og jord den negative siden av kabelen ved å klemme den til din lastebil ramme. Koble den andre enden av startkabler til et annet kjøretøy på samme måte. Start motoren på den andre bilen og tomgang den til å lade det tomme batteriet på din Dodge Ram.
3

Kontroller at Dodge Ram har tilstrekkelig olje og drivstoff nivåer for å starte motoren . Hvis batteriet er ikke død, vil TANKMÅLER stige for å avdekke hvor mye drivstoff i tanken din.
4

Kontroller at tennplugg ledninger er koblet riktig til å generere en gnist som kan starte motor. Sjekk tennpluggene seg for å sikre sine elektroder er i god form og at de ikke har overskytende karbon oppbygging.
5

Sjekk om kontaktene til massen luftstrømmen sensor er plugget i. Hvis disse kontaktene er løs, er de sannsynligvis hindre din lastebil fra start.
6

Sjekk å se om alle sikringene er i god form og erstatte eventuelle blåst sikringer.
7

Fjern hetten fra Schrader ventil på inntaket drivstoff rail og trykk inn ventilen, og pass på at nøkkelen vris til "på". Hvis brensel kommer ut, er inntaket mottar drivstoff. Hvis ingen drivstoff kommer ut, kan det hende du har en dårlig bensinpumpe.
8

Trykk på starteren et par ganger med en lang skrutrekker og prøv deretter å starte bilen. Hvis starteren har gått dårlig, må du bytte den ut, men noen få trykk vil vanligvis få det til å snu motoren rundt til du kan få en ny start.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141750.html

Previous:
Next:

Trucks