Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Volvo FL7 lastebil Spesifikasjoner

De fleste forbinder Volvo med biler og SUVer. Overraskende for noen, de også skje for å produsere en linje av tunge lastebiler som ble innført i 1985. Hvis du er i markedet for å kjøpe en kraftig lastebil, kan det være lurt å vurdere å kjøpe Volvo FL7 heavy-duty truck. Motor

Volvo FL7 heavy-duty lastebil kommer med en 318-BHP 10-liters motor. BHP står for kjele hestekrefter. Ifølge Volvo, drivlinjekomponenter av FL7 tillater dets bruk under heavy-duty distribusjon, byggeplassen drift og regional transport.
Chassis

Volvo FL7 heavy- plikt lastebil kommer også med flere chassis alternativer. Lastebilen har evnen til å innlemme seg i to-, tre-og fire-akslede biler som bruker full luftfjæring aksler som åpner for ekstra demping og rask lasting utveksling mellom operatører.
Avansert Cabin Design

Ifølge Volvo, den FL7 heavy-duty truck, i forhold til sine konkurrenter, har flere ergonomiske oppgraderinger, blant annet lydisolasjon, cab suspensjon, og en modifisert dashbord som er utformet for å plassere dashbord instrumenter og håndtak i lett synet av sjåføren og innen rekkevidde.
Multi-Purpose alternativer

Volvo FL7 også har flere cab tilleggsutstyr som kan gjøre lastebilen multi-purpose. Disse inkluderer en kort førerhus, som gir maksimal nyttelast og lasterommet, en sovehytte som har en enkel køye, og et mannskap cab som ofte brukes av samfunnet kjøretøyer som brannbiler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141731.html

Previous:
Next:

Trucks