Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Minnes på 2005 Chevy Silverado

The 2005 Chevy Silverado er en halv-tonns lastebil tilgjengelig med en vanlig, utvidet eller mannskap cab og mulighet for plass til to eller seks passasjerer. Siden bilen kom på markedet, har National Highway Traffic Safety Administration utstedt en rekke tilbakekallinger knyttet til det. Engine Cooling

På 2005 Silverados med 8.1L V8-motor, kan motoren drivstoff rail puls demper holderklemmen brudd forårsaker utilstrekkelig oppbevaring av spjeldet. Hvis dette skjer, kan spjeldet løsne potensielt forårsake en drivstofflekkasje som kan føre til brann. Chevy forhandlere vil erstatte den defekte klippet.
Servostyring

Noen 2005 Silverados har servostyring slanger som ikke oppfyller spesifikasjonene med det resultat at under intens styring situasjoner, for eksempel som fullt ut å dreie hjulet i en retning, mens ved hjelp av bremsene, vil den brekke og slangen lekke væske. Hvis dette skjer, kan det servostyring mislykkes at føreren å bruke større innsats for å styre lastebilen. For Silverados med hydro-boost strøm bremser, kunne makten bremser også mislykkes krever sjåføren til å bruke mer krefter på å stoppe kjøretøyet. Hvis servostyring væske spray på å varme motordeler, kan en brann oppstå. Forhandlere vil inspisere og erstatte defekte servostyring slanger.
Parkeringsbrems

på lastebiler med manuelle girkasser og enten TRW parkeringsbrems systemer eller PBR parkeringsbrems systemer, parkeringsbremsens friksjonsbeleggene har potensial til å slites ned noe som gjør dem ineffektive på å stoppe en parkert lastebil. Hvis dette skjer, kan bilen bevege seg utilsiktet resulterer i en krasj. Forhandlere vil installere ekstra utstyr til biler med dette problemet for å sikre parkeringsplasser bremsesystemene ikke mislykkes.
Rear Seat Belt

I 2005 crew cab Silverado, ruting system i sikkerhetsbeltet for det midtre setet i andre rad er defekt som gjør det vanskelig å trygt plassere setebeltet sikkert rundt hoftene. Hvis sikkerhetsbeltet ikke er festet rundt hoftene, kan det sitte opp på magen og hipbones av beboer øker risikoen for indre organ og buk skader i en krasj. Forhandlere vil klippe og justere sikkerhetsbeltene for å avhjelpe problemet.
Automatic Transmission

Noen Silverados med automatgir ble bygget med systemer som ikke oppfyller Federal Motor Vehicle Safety standarder. Under visse forhold kan girspaken posisjon indikatorlampe klarer å belyse hindre føreren i å vite hva utstyret bilen er i. Hvis dette skjer, kan bilen flytte utilsiktet forårsaker skade på de utenfor bilen. Forhandlere vil løse dette problemet ved å omprogrammere systemet.
Hydrauliske bremser

Silverados bygget med Bosch hydro-boost brems forsamlinger, har hydraulisk brems booster trykkakkumulatoren potensialet å sprekke og kunne skille fra hydro-boost forsamlingen under normale kjøreforhold. Hvis dette skjer, må føreren bruke mer krefter på å styre og stoppe bilen som kan resultere i en krasj. Forhandlere vil teste hydro-boost montering system og erstatte systemer som ikke inspeksjon.
Girkasse

Bolten som forbinder styremaskin til den mellomliggende rattstammen kan sprekke forårsaker en svikt i styresystemet. Dette kan resultere i en krasj. For Silverados med dette problemet, forhandleren vil endre mellomliggende rattstamme bolt.
Fuel System

På Silverados bygget med 5.3L V8-motorer, motoren drivstoff crossover tube festeskruene har potensial til å bryte noe som kan resultere i en drivstofflekkasje. Dersom en kilde for antennelse er til stede, kan det oppstå en brann i motorrommet. Forhandlere vil inspisere og erstatte defekte festeskruene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141730.html

Previous:
Next:

Trucks