Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan deaktivere Seat Belt Alarm på en F-350 Ford

Selv om setebelte alarmen er laget for sikkerhet, kan det sikkert være irriterende. Det er tider når du ønsker å være i din Ford F-350 pickup lastebil uten å sette på sikkerhetsbeltet, som når du prøver å lytte til en fotballkamp mens du venter i bilen din for noen, men at bilbelte alarm bare vil ikke slutte. Heldigvis, det er en prosess som du kan gjøre selv for å deaktivere din Fords bilbelte alarm. Følg trinnene nøyaktig, og alarmen vil bli deaktivert. Prosessen er den samme for alle F-serien Fords. Du trenger
Ford F-350
Vis flere instruksjoner
en

Sett på parkeringsbremsen på Ford F-350.
2 < p> Sett lastebil i parken og sørge for at alle dører er lukket og sikkerhetsbeltene er unbuckled. Ikke slå på tenningen, eller slå på frontlyktene.
3

Slå på tenningen. Ikke start bilen. Vent til setebeltet varsellys til å gå av på dashbordet.
4

Spenne og unbuckle førersetet belte tre ganger. Beltet skal ende opp som unbuckled.
5

Slå frontlysene på og slå dem rett av.
6

Spenne og unbuckle førersetet belte tre ganger, ender opp med det unbuckled. På dashbordet, bør du se sikkerhetsbeltet varsellampe tennes i noen sekunder.
7

Buckle og deretter umiddelbart unbuckle førersetet belte når setebeltet advarsel slukkes. Varsellampen på Fords dashbordet begynner å blinke. Når den stopper, er prosessen fullført og alarmen er deaktivert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141689.html

Previous:
Next:

Trucks