Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Carry lange gjenstander på en pickup lastebil

Når haling elementer i en pickup lastebil, det er mange variabler å ta hensyn til. Riktig montering av elementene er svært viktig å sørge for at de ikke faller ut av bilen under transport. Element størrelse kan også være et problem. Enkelte elementer kan være for store eller for lang til å passe skikkelig inn i lastebilen. Men det finnes måter å bidra til å gjøre elementet passe slik at det ikke medfører noen problemer i transitt. Sørg for å følge alle sikkerhetsregler når du flytter elementer og kjøre med redusert hastighet. Du trenger
Montering tau
Bungee ledninger
Rødt flagg eller rød T-skjorte
Vis flere instruksjoner
en

Mål den totale lengden på objektet du skal hale i din pickup lastebil. Deretter måle lengden på pickup seng. Hvis objektet er bare litt lengre enn sengen, kan du sette elementet i lastebilen i en normal rett mote eller diagonalt for ekstra rom. Du kan også senke lastebil bakluke hvis det gjør objektet til å passe bedre. Hvis elementet stikker ut av bilen litt, plasserer et rødt flagg eller T-skjorte rundt slutten for å hjelpe advare andre sjåfører. Sørg for å binde opp gjenstand slik at den ligger tett i lastebil seng. Du kan enten bruke tau eller strikk ledninger for å sikre elementet.
2

Bryt ned objektet i mindre segmenter hvis mulig. Hvis du er haling et element som er satt sammen i flere deler, demontere det og stable komponentene i lastebilen sengen for å spare plass. Selv om varene ikke stikker ut av lastebilen, fortøyning og sikre dem for å hindre ulykker.
3

Bruk baksiden vinduet på lastebilen hvis elementet er altfor lang. Mange lastebiler kommer med en back vindu som kan skyve åpen. Skyv objektet gjennom bakvinduet og inn i seng av lastebilen for å få ekstra plass. Det er svært viktig at du sikkert montere objektet hvis du velger dette alternativet. Hvis objektet glir forover inn i førerhuset, kan det skade foran vinduet eller interiør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141684.html

Previous:
Next:

Trucks