Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1941 Chevrolet lastebil Colors

Chevrolet lastebiler i 1941 kom i en rekke farger. For den klassiske bilentusiast, brukte Chevrolet samme fargekoder for mange av sine lastebiler som spenner 1937-1947. Spesielt, var de 1941 Chevrolet lastebiler det første året selskapet avviklet stempling merkenavnet på bakluken på lastebilen. Denne modellen året også omtalt en større lastebil med økt akselavstand størrelser, noe som resulterte i mer innvendig plass for passasjerene. 1941 Chevrolet lastebil modeller

I 1941 Chevrolet produsert et bredt utvalg av lastebiler. De ulike typer lastebiler produsert det året var i hovedsak basert på akselavstand størrelse og slepekapasitet. De mest vanlige var de lette kommersielle forhandlere. Disse kom i 1/2-ton og 3/4-ton tauing kapasitet. Også produsert det året var de konvensjonelle tunge lastebiler. Årets modeller var spesielt kjent for å innføre en større innvendig med økt akselavstand som inkluderte en 134-tommers akselavstand og 160-tommers akselavstand modeller. De cab-over-motor Chevrolet lastebiler i 1941 var flatbed vogner som stod ekstremt høy fordi den innvendige plassen ble bygd rett over motoren, derav modellnavnet. Disse lastebilene kom i 109, 132, og 158-tommers akselavstand størrelser.
1941 Chevrolet lastebil Colors

Chevrolet hadde flere lastebil modeller i 1941 og hadde like mange farger å velge mellom. I motsetning til i dag, når du går å leie eller kjøpe en bil og alt som er tilgjengelig er svart, hvitt, sølv, grått eller en kombinasjon i mellom, kom de 1941 Chevrolet lastebiler i mange farger. Valg inkludert Windsor Blå, Båtsmann Blå, Export Blå, Mariner Blå, Apple Green, Brewster Green, Channel Green, Forester Green, Fathom Green, Seacrest Green, Hollywood Tan, Airedale Brown, Circassian Brown, Medium Cream, og Sun Beige, Armour Yellow , Omaha Orange, Bordeaux Maroon og Cape Maroon.

I tilfelle du ønsker å gjøre en restaurering prosjekt på en 1941 Chevrolet Pickup, det er mange selskaper som fortsatt produserer maling til de opprinnelige spesifikasjonene av modellene.
Hvordan vet jeg hvilke farger Gå til hvilke modeller?
p Det er sannsynlig at mange av fargene krysset over fra modell til modell. Men å være at kjøretøyene ble produsert nesten 70 år siden, er det ikke mange av de opprinnelige bilforhandler brosjyrer lett tilgjengelig. Bilen entusiast, samler, eller eieren ønsker å gjenopprette bilene trenger ikke bekymre deg fordi brosjyrer detaljering farger for hver modell kan fås fra klassiske bilforhandlere og samlere. Det finnes flere alternativer, hvorav de fleste kan bli funnet på nettet ved å søke nettauksjoner eller Internett for "1941 Chevrolet lastebiler Brosjyrer."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141674.html

Previous:
Next:

Trucks